matesis
dedas

Mehmet Edip Ayanoğlu vefat etti

AK Parti Mardin İl Kurucularından, AK Parti İl yönetim Kurulu Üyesi Mardin'de Erdal Kundura Mağazasının Sahibi olan Edip Ayanoğlu, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle vefat etti.
  • 18.05.2022 10:42
Mehmet Edip Ayanoğlu vefat etti
Mardin'de yerleşik olan Paşavat Ailesi'ne mensup, AK Parti Mardin İl Kurucularından, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Edip Ayanoğlu, yaşadığı ani sağlık sorunu nedeniyle vefat etti.
Artuklu merkez Yenişehir mahallesi'nde bulunan Erdal Kundura ve farklı meslek gruplarında işletmeci esnaflık yapan Refah Partisi, Fazilet  ve son olarak da AK Parti saflarında siyaset yapan tanınmış simalardan Mehmet Edip Ayanoğlu'nun ani vefatı ailesi, sevenleri ve dostlarını üzdü.
 
Evinde rahatsızlanarak, kalp krizi geçirdiği belirtilen Ayanoğlu'nun rahatsızlandığında çevresinde bulunan yakınlarınca önce 112 acil servis ekiplerine haber verildiği, sağlık ekipleri gelene kadar da kalp masajı yapılarak hayatta tutunmayı sağlamaya çalışıldığı öğrenildi.
 
Sağlık ekiplerince yapılan müdaheleye rağmen yaşama tutunamayarak vefat eden Mehmet Edip Ayanoğlu'nun hastaneye vefat etmiş halde ulaştığı belirtildi.
 
Merhum Mehmet Edip Ayanoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi. Merhum için Yücesoy Taziyeevinde taziye kurulacağı öğrenildi.
Mardin Life Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, geride kalan ailesi sevenleri ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Bir 1 kişi ve ayakkabı görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve takım elbise görseli olabilir
 
 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz