tatlidede

MGYC'den Onar'a 10 Nisan Ziyareti

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ı makamında ziyaret ederek polis gününü kutladı.
  • 12.04.2018 11:42
MGYC'den Onar'a 10 Nisan Ziyareti

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, cemiyetin yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu gazeteciler heyetini sıcak bir şekilde karşılayan Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kamuoyunu gelişmelerden haberdar etme görevi olan gazetecilerin mesaisinin büyük bir bölümünün Polis teşkilatıyla ortak ortamlarda geçtiğine işaret eden Üründü, Mardin'in huzur ve güveni için gece-gündüz demeden mesai sarf eden emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.

Kadim bir medeniyet şehri olan Mardin'in her şeyden önce huzura ihtiyacının olduğuna dikkat çeken Üründü, "Her yıl yüz binlerce turisti ağırlayan ve isminin önünde "hoşgörü şehri" olarak tanıtılan Mardin'in insanları olarak her şeyden önce bizim huzura ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda kamu düzenini gözlemleyen ve vatandaşların daha huzurlu ve daha güvenli bir şehirde yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren Emniyet mensuplarımızı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan Onar'ın şahsında ve onun himayesinde görev yapan bütün teşkilat mensuplarımızın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüzün özellikle son dönemde istatistiklere de ciddi bir farkla yansıyan uyuşturucunun önlenmesi, kaçakçılık ve organize suç örgütlerinin çökertilmesi, daha huzurlu bir şehir için suçun önceden önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin kısa süre içerisinde hukukun önüne çıkarılması konusunda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı kutluyoruz" dedi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşın huzur ve güveni için geceli-gündüzlü çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, "Mardin, eldeki istatistiki verilere de bakıldığında şuanda Türkiye'nin en huzurlu şehirlerinin arasında bulunuyor. Polisi ile Jandarmasıyla bizim görevimiz aslında bunun devamını sağlamaktır. Bu konuda yaptığımız çalışmaları, yaptıkları haberlerle kamuoyuyla paylaşan gazetecilerin görevini çok önemsiyoruz. Gazetecilerin yaptıkları haberlerle yapılan çalışmalara verdikleri destekten ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte Mardin'in daha huzurlu bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'a yapılan ziyarette; DHA Mardin Temsilcisi Nezir Güneş, AA Mardin muhabirleri Halil İbrahim Sincar, Furkan Güneş, İLKHA Mardin Temsilcisi M.Salih Keskin, Mardin Arena Gazetesi Muhabiri Mihdi Aydoğan, Mardin Life Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Beşir Güneş ile Gazeteci-Yazar Faraç Çobanoğlu da hazır bulundu.

Yorum Yaz