tatlidede

MHP Başkanlığı'na Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi Artuklu İlçe Başkanlığı'na yeni atama yapıldı.
  • 03.10.2022 21:03
MHP Başkanlığı'na Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Mardin İl Başkanlığı tarafından Midyat İlçe Başkanlığı’nda Bayrak değişimini gerçekleştirdikten sonra ikinci bir atama daha yapıldı.

 MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, Saaddetin Ersöz'den boşalan MHP Artuklu İlçe Başkanlığı görevine Mehmet İhsan Olcar'ın atandığını bildirdi.

İl Başkanı Bozkuş, Artuklu ilçe Başkanı olarak atanan Olcar'a mazbatasını kendisi verdi.

MHP Artuklu İlçe Başkanlığı’na atama yapılmasıyla ilgili MHP Mardin İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''MHP Artuklu İlçe Başkanımız Sn Mehmet İhsan Olcar ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz. Cenabı Allah Yar ve Yardımcımız olsun.'' denildi.

MHP ARTUKLU İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ATANAN OLCAR 

MHP Artuku İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet İhsan Olcar göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve İl Başkanımız Sayın Ferhan Bozkuş'un olurlarıyla MHP Artuklu İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Desteklerinden ötürü MHP İl Başkanımız Sayın Ferhan Bozkuş'a şahsım ve Yönetim Kurulundaki dava arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulundaki tüm dava arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu zamana kadar davamıza hizmet eden, emeği geçen herkesten Allah razı olsun."dedi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz