tatlidede

MHP Mardin İl Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Mardin 1. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş yeniden seçildi.
  • 08.11.2020 15:27
MHP Mardin İl Kongresi Yapıldı

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Kongresi'nde divan başkanlığını MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay yaptı.

İstiklal marşının okunması ile başlayan kongre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajın okunması ile devam etti.

MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, bir konuşma yaparak kongreye gelen misafir ve partililere teşekkür etti.

Bozkuş, açıklamasında şu ifadelere değindi:

“Değerli ülküdaşlarım, Mardin Milliyetçi hareket partisinin kalesi olacaktır inşallah. Mardin’in huzuru ve mutluluğu için Mardin İl Teşkilatı olarak elimizi taşın altına koyduk. Başarılı olmak için ant içtik. Bizler çalışıyoruz, koşuyoruz, mücadele ediyoruz. Rabim, bu hizmetimizi daim etsin. Bütün yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

Kongrede konuşma yapan MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını iletti.

Atay, Güneydoğu'da büyük bir ilgi gördüklerini belirterek, bundan sonraki ilk seçimde Mardin'den Hakkari'ye kadar bir milletvekili zinciri oluşacağını ifade etti.

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP'nin zorluklarla ve mücadeleyle dolu bir tarihe sahip olduğunu dile getiren Taşlıçay, bugünlerde de içerde ve dışarda zor bir süreçten geçildiğini bildirdi.

Taşlıçay, bu zor zamanların üstesinden gelineceğine inandığını ifade ederek, "Bu doğrultuda kongre sürecimizi, mecburi fiziksel mesafe döneminde gönül bağlarımızın sıkılaşması vesilesi olarak görüyorum." diye konuştu.

MHP'nin ilkeleri ve tarihiyle sıradan bir siyasal oluşum olmadığını daima ortaya koyduğunu aktaran Taşlıçay, kongre ve kurultayların parti için önemine değindi.

Taşlıçay, "Allah'ın izniyle kongrelerimiz sonrasında ilçelerimiz illerimize, illerimiz partimize, partimiz yüce milletimize ve devletimize güç kazandıracak, kazanan Türkiye olacaktır." ifadesini kullandı.

Tek listeyle gidilen seçimde, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş yeniden seçildi.

Yönetim kadrosunda yer alan isimler:

Murtaza İnan, Ümit Kerim Alparslan, Mehmet Erboğan, Tural Doğmuşöz, Memet Bozkuş, Hamze Efe, Ali Aydın, Mehmet Böcgün, Sedef Gülay Erol, Erhan Sezer, Kadri Elbaner, Abdulvahap Bakay, Yusuf Acar, Kadri Demirkıran, Abdurrahim Kayır, Servet Ceylan, Mehmet Beşir Çakar, Hüseyin İrmak, Mehmet Ata Barak, Necat Bal, Abdulhalim Dede, Beşir Mecit, Seyfettin Önder, Mehmet Bozkuş, Mehmet Düdük, Kahraman Akın Can, Murat Ay, Yaşar Yağmurcu, Cemal Oysal, Mehmet Tuğmaner. 

İl Disiplin Kurulunda yer alan isimler ise şöyle:

Nurullah Çokan, Hülya Yay, Mehmet Bozkuş, Zekeriya İkendiz, Aladdin Özdemir, Abdullah Bacaru, Yasemin Karakaş. 


Yorum Yaz