matesis
dedas

Midyat Kadınlar Derneğinden 50 Aileye nakdi destek

Midyat Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Vatfa Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, belirledikleri 50 ihtiyaç sahibi aileye nakdi yardımda bulunarak, hayır dualarını istedi.
  • 02.05.2021 12:05
Midyat Kadınlar Derneğinden 50 Aileye nakdi destek

Midyat Girişimci Kadınlar Dayanışma Sosyalleşme ve Yardımlaşma Derneği (MİGKAD) Başkanı Vatfa Kutlu başkanlığında başlatılan çalışmalar Covid-19’dan dolayı aralıklarla devam ediyor.

Dernek gönüllüleri telekonferans yöntemiyle yaptıkları görüşmeler sonunda muhtaç aileler için nakdi destek kararı aldı.

Başkan Kutlu ve gönüllüler belirlenen miktarı yetim, dul ve öksüz 50 aileye ulaştırdılar.

Pandeminden kaynaklı sahada çok aktif rol almadıklarını işaret eden MİGKAD Başkanı Kutlu, daha önce de ihtiyaç sahiplerine kıyafet ve gıda desteğinde bulunduklarını işaret etti.

Derneğin ve gönüllerin onlarca projesinin olduğunu hatırlatan Başkan Kutlu, “Bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma yolunda buluşturan, yardımların ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç değerlerimizi hatırlatan dinimizin en kutsal ayındayız. Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini bir kez daha yaşamak adına Midyat’ta 50 ailemize nakdi desteklerini ulaştırdık. Bu konuda hassasiyet gösteren arkadaşlarıma, gönüllülerimize ve yönetimimizin değerli üyelerine çok teşekkür ederim. İnşallah hayata geçireceğimiz daha biç çok güzel projede bir araya gelmek ve daha güzel yarınlar inşa etmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”dedi.

Editör: Aydın

Yorum Yaz