tatlidede

Midyat'ta 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi

Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle 15 Temmuz şehitleri ve gazi ailelerini ziyaret etti.
  • 16.07.2021 09:45
Midyat'ta 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi

Ziyaret kapsamında partililer ilk olarak, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan polis memuru Velit Bekdaş'ın Midyat İlçesi'nde bulunan kabrini ziyaret ederek, mezarı başında Fatiha okuyup dua ettiler.

Daha sonra partililer, Midyat'ın Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan şehit Velit Bekdaş'ın babası Abdulkadir ve annesi Leyla'yı evlerinde ziyaret edip başsağlığı dileklerini ileterek dua etti.

Bekdaş'ın ailesi ile bir süre zaman geçiren partililer, ardından Midyatlı 15 Temmuz sivil gazisi Halit Ay'ın evine ziyarette bulundu.

Ulu Cami Mahallesi'nde bulunan gazinin evine giden partililer, gazi Halit Ay ve ailesi ile sohbet ettiler.

Gazi Ay, misafirlerine, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.

Darbe girişiminin yaşandığı gece bacağından yaralandığını belirten Ay, aldığı yaranın sağlığını nasıl etkilediği hususunda da bilgi verdi.

ziyaret tolu hatıra resminin çekilmesiyle son buldu.

Ziyarette Ak Parti İlçe Başkan Vekili Abdulvahap Arbağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Sosyal Politikalar Başkanı Haci Tural, İlçe Sekreteri Yavuz Altaş ile Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Sümeyye ileri yer aldı.

SİZİN MEDYA

Editör: Aydın

Yorum Yaz