Midyat'ta 5 bin 650 adet kaçak içki
Mardin Emniyet Müdürlüğü, Midyat piyasaya dağıtılmak üzere hazır halde bulunan yüklü miktarda kaçak içkinin ele geçirildiğini duyurdu.
Ele geçirilen kaçak içkiyle ilgili Mardin Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada Şu ifadelere yer verildi.
"Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Kaçakçılık Olaylarının Önlenmesine” yönelik sürdürülen çalışmalarda faturası, belgesi ve bandrolü bulunmayan 5.650 şişe kaçak içki ele geçirilmiştir. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen (3) şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır. Sağlıklı bir gelecek ve devletimizin menfaati için her türlü kaçakçılık olaylarını engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir."
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
2 yorumO kısımlarını bilemem ama şehrimize epey yerli yabancı sima katıldı. Epey lokanta ve cafemiz de var artık. Gençlerin, öğrencilerin ve yabancıların müdavimi olduğu çok tavsiye edilen bazı yerleri denemek isterim. Aralarında merak ettiğim dört yer var. Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin hemen yanında ÇeLek mö 8000 isimli pastanenin, Sinek Bar, İzla Art ve Leylan Cafe'nin kimler tarafından işletildiğini ve hizmet ürün kalitelerini merak ediyorum.
Tabi ki ruhsatsız alkol ve yemek satışına izin verilen cafe ve lokantaların alkolleri de kaçak gelecek. Ajan ve misyonerlerin, Kandilcilerin ve Pennsylvanyacıların ihtiyaç ve zevklerine göre dizayn edilerek mantar gibi türemiş DENEYSEL müzikli, şiirli sanatlı cafeler, butik pastaneler,,dernekler, lokantalar arttığına göre siz şimdi görün uyuşturucunun ve kaçak alkolün trend oluşunu. Çocuklara ve gençlere gözkulak olup bilinçlendirin.