Milli İrade Nöbeti final konseriyle sona erecek
15 Temmuz Milli İradeye sahip çıkma nöbeti, Mardinli Sanatçı Murat Kurşun'un vereceği final konseri ile sona erecek.
FETÖ'cü terörist askerlerin 15 Temmuz gecesi yaptıkları darbe girişiminin ardından milli iradeye sahip çıkan Mardinliler, Mardinli Sanatçı Murat Kurşun'un Vali Mustafa Yaman Caddesi'nde vereceği final konseriyle nöbetlerini tamamlayacaklar.
Mardin Life Haber Merkezinin edindiği bilgi göre; Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın daveti üzerine Mardin'e gelecek olan sanatçı Murat Kurşun'un hemşireleriyle buluşacağı final konseri için hazırlıkların devam ettiği, alanın final konseri için bayraklarla süsleneceği kaydedildi.
Mardin Valisi Mustafa Yaman ile diğer yetkililerin de hazır bulunacağı final konseri öncesi, AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutulacağı, ardından da yemek ikramının yapılacağı öğrenildi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum