tatlidede

Nusaybin Belediyesi 2022 Personel-Memur Alımı ve İş İlanları

Nusaybin Belediyesi memur, personel ve işçi alımı ilanları var mı? Nusaybin Belediyesi'ne iş başvurusu nasıl yapılır?
  • 29.05.2022 23:59
Nusaybin Belediyesi 2022 Personel-Memur Alımı ve İş İlanları

Nusaybin Belediyesi Personel Alımı

Milattan önceki dönemlerde Sasaniler tarafından başkent olarak kullanılan Nusaybin, Cumhuriyet kuruluşundan bu yana ilçe statüsünü korumaktadır.

Bulunduğu konumun yer şekilleri ve yaşanan terör olayları sebebiyle çok uzun süre belediyecilik faaliyetleri açısından durgun bir dönem geçiren Nusaybin Belediyesi, son yıllarda toparlanmaya çalışmaktadır.

Nusaybin nerede, nereye bağlı? Mardin Nusaybin son dakika haberleri

Şehrin vizyonunu değiştirmek ve şehri her anlamda kalkındırmak isteyen kurum, bu hedefleri doğrultusunda birçok proje geliştirmekte ve bu projeleri sırayla hayata geçirmektedir.

Faaliyete geçen yeni yatırım alanlarında ve mevcut kadrosunda zaman zaman personel açığı oluşan Nusaybin Belediyesi, bu açığını gidermek amacıyla kadrosuna yeni çalışanlar dahil etmeyi planlamaktadır.

Nusaybin Belediyesi İşçi Alımı

Kadrosuna alacağı personellerini genellikle taşeron işçi ya da sözleşmeli işçi niteliğinde istihdam edecek olan Nusaybin Belediyesi, bu personellerine hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında mesai uygulamakla birlikte bu saatleri dışında çalışmak durumunda kalmaları halinde maaşlarına ek olarak fazla mesai ücreti ödemektedir.

Nusaybin Belediyesi Memur Alımı

Adaylar, Nusaybin Belediyesi memur alımı ile ilgili de birçok sorunun yanıtını merak etmektedirler. En popüler sorular ise belediye bünyesindeki memurlar kaç saat çalışmaktadır? Çalışma koşulları nasıldır ve alımlar ne zaman gerçekleşir?

Memur kadrosunda görev yapan kişilerin günlük 8 saat mesai yapmaları yeterli olmaktadır. Kurumun personelleri için fazladan mesai yapılması, çok nadir görünen bir durumdur. Nusaybin Belediyesi memur alımlarının ardından göreve başlayan kişiler, pozisyonlarına göre farklı ortamlarda çalıştırılmaktadır. Ancak genel olarak belediyede çalışma şartları, özel sektöre kıyasla çok daha rahat diyebiliriz.

Nusaybin'e Dair her türlü haberler burada

Nusaybin Belediyesi İş İlanları

Nusaybin’ de belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarının ihtiyaçlarını dikkate alarak yapmaya çalışan Nusaybin Belediyesi, kadrosuna alacağı bütün personelleri için internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarında kadrolandırmak istediği personeller ile ilgili bütün detaylara yer veren kurum, vatandaşlarını bu şekilde bilgilendirmeyi tercih etmektedir.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Nusaybin'de Parke taşı çalışmaları sürüyor

Nusaybin Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Personel alımlarını genellikle İşkur ortaklığında gerçekleştiren Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanının yayınlanmasını beklemeleri gerekmektedir.

Belediyenin internet sitesinde yayınlanan iş ilanını dikkatli bir şekilde inceleyen ve kendi niteliklerine uygun olarak değerlendiren adayların kurumun internet sitesi üzerinden yayınlanan iş başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ya da İşkur bürolarına giderek ön başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İşkur ve Nusaybin Belediyesi ortaklığında değerlendirilen başvurular arasından belediye bünyesinde istihdam edilecek işe uygun görülen adaylarla görüşmeler yapılmakta ve son olarak işe alım süreci başlatılmaktadır.

Nusaybin Belediyesi İş İlanlarını Takip Etmek ve Detaylı Bilgi için tıklayın.

Nusaybin Çarşısı Tarihi Görünüme kavuşuyor

Nusaybin İş İlanları

Özel sektör firmaları, elemana ihtiyaç duyduklarında bunu Nusaybin iş ilanları aracılığıyla kamuoyuna duyurmaktadırlar. Her firmalarının çalışma politikası ve çalışma saatleri değişkenlik gösterdiği için bireyler, kendi istekleri doğrultusunda şirket seçimi yapmalıdırlar. Sadece firmaların çalışma saatleri değil, aynı zamanda yan ve sosyal hakları da başvuru öncesinde incelenmelidir.

Başvurular ise ilan detaylarında aksi belirtilmediği sürece kariyer siteleri vasıtasıyla yapılmaktadır. Bazı şirketler sadece İŞKUR üzerinden başvuru yapılmasına imkan vermekte ve adayların İŞKUR profili oluşturarak, CV yollamalarını talep etmektedir.

Ek olarak Kariyer, Yenibiriş ve SecretCV sitelerinden de Nusaybin iş ilanlarına bakabilirsiniz.

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
14.11.2023 / 01:39

Alım ne zaman olacak

Image
leyla
26.02.2021 / 20:42

başvurular başladı mı

Yorum Yaz