matesis
dedas

Nusaybin'den Şehit Haberi

Nusaybin'de devam eden operasyonda uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu ağır yaralanan bir asker kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde şehit olduğu kaydedildi.
  • 18.05.2016 13:33
Nusaybin'den Şehit Haberi

14 Mart'ta ilan edilen Sokağa çıkma yasağının 65. güne girdiği Nusaybin'de sıcak çatışmalar yaşanıyor.

Operasyonda terör unsurlarının bulunduğu alana doğru hızlı bir ilerleyiş içerisinde bulunan güvenlik güçleri, teröristler için alanı her geçen gün biraz daha daraltıyor.

Edinilen bilgilere göre, Müşterek olarak devam eden operasyonun 65. günün olduğu bugün saat 10.20 sularında operasyonların yoğunlaştığı Yenişehir Mahallesi Tunç Sokakta teröristlerle girilen çatışmada uzun namlulu silahla yaralanan bir askerin ağır şekilde yaralandığı, yaralı askerin kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olduğu kaydedildi.

Şehit olan askerin rütbesi ve memleketiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Nusaybin'de devam eden operasyonun 65. gününde 63. şehitin haberi gelmiş oldu.

Yorumlar

Image
Ajan, misyoner, PKK, Paralel'e servis sunan cafe, bar, dernek, pansiyonlar
30.05.2016 / 12:39

Bir taraftan askerlerimiz ve masum vatandaşlar ölüyor diğer taraftan kirli savaşlarını başlatmak için ortalığı kaosa çeviren ajan, misyonerlerin konforları ve eğlence hayatları için bazı devlet birimleri imkan sağlıyor. Mardin'de mantar gibi peşpeşe açılan Avrupavari paravan cafe ve barlarda, pansiyonlarda ajanlara ve misyonerlere hizmet verildiğini sanki istihbarat ve emniyet birimleri, valilik, kaymakamlıklar bilmiyor mu? Buraları işleten, ajan/misyoner olan ya da onlara taşeronluk yapanlar arasında akademisyen, diğer kamu kuruluşlarındaki devlet memurları, sanatçılar, turizmciler vesaire olduğunu devletimizin yetkili birimleri bilmiyor mu? Biliyor da neden müdahale etmiyor???? Yenişehir ve eski şehirdeki bu eğlence, kültür sanat yerlerine giren çıkanlara vatandaşlar da dikkat etmeli, çocuk ve gençlere gözkulak olmalı. Bazı yerlerde ruhsatsız alkol satışının yapıldığı, uyuşturucu ve fuhuş ortamının kurulduğu da biliniyor. Acilen denetleme gerekiyor.

Yorum Yaz