matesis
dedas

Öğretmenler, köydeki öğrencilerin spor hayalini gerçekleştirdi

Mardin'in Midyat İlçesine bağlı Narlı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencilerinin sporalanı hayalini gerçeğe dönüştürdü.
  • 25.06.2021 15:32
Öğretmenler, köydeki öğrencilerin spor hayalini gerçekleştirdi

Mardin'in Midyat İlçesine bağlı Narlı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, 11 köyden gelen öğrencilerin de eğitim gördüğü okulda, hayırseverlerin katkısı ve kendi imkanlarıyla spor alanı oluşturdu.

Öğrencilerin futbol, basketbol, voleybol, badminton ve tenis gibi spor dallarını yapılabileceği çok amaçlı spor alanı, Midyat Kaymakamı Tekin Dündar'ın katılımıyla törenle hizmete açıldı.

Garnizon Komutanı Albay Türker Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Narlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Kadri Aslan ile öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından, Kaymakam Dündar, potaya basket atıp, kaleye şut çekti.

Kaymakam Dündar, "Tabi ki bu örnek bir çalışma olmuş. Öğretmenlerimiz sağ olsun, birlikte yapalım, birlikte başaralım sorumluluğu göstermişler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz de burada yaptığınız çalışmaların geliştirilmesi anlamında, elimizden gelen her tülü katkıyı vermeye hazırız. Ama sizler zaten kendi emeklerinizle, kendi çabalarınızla güzel bir çalışma yapmışsızın, çocuklara güzel bir ortam hazırlamışsınız. Hepinize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Spor alanına kavuşmanın mutluluğunu dile getiren öğrencilerden Yekbun Acar ise, "Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.  Bizler için çok güzel spor alanı yapmışlar. Artık burada bol bol spor yapacağız" diye konuştu.

Editör: Aydın

Yorum Yaz