Öğretmenleri Taşıyan Minibüs Devrildi 10 Kişi Yaralı
Nusaybin ilçesi ipek yolunda öğretmenleri taşıyan servis minibüsü devrildi 10 öğretmen yaralandı.
Nusaybin istikametine giden minibüs ipek yolu üzeri Demirkurt jandarma karakolu mevki 5.Km de İzzettin Yüksel yönetimindeki 47 M 0289 plakalı öğretmenleri taşıyan minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.
Kazada, sürücü yanı sıra aynı minibüste bulunan İsmail Seven(28), Teslime Nur Boz(22), Seyithan Yakut(35), Mecdel Demir(38),Ayşe Yurdagül(26), Özay Topal(24), Hamile Olan Ayşe Akbulut(32), Emrah Yılmaz(27) ve ismi öğrenilmeyen bir öğretmen yaralandı.
Yaralılar, Sivil araçlar ile Kızıltepe, Nusaybin ve Ortaköy, 112 acil servis ambulanslarıyla Nusaybin devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı duyan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ve Hastane Yöneticisi Osman Özdemir acil servise gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum