matesis
dedas

Oğuzhan kimdir, Nereli? Oğuzhan neden intihar etti, kaç yaşında?

Dün Karabük'te iki lise öğrencisi arkadaş 'Telefonlarımızdaki notlara bakın' yazılı not bırakmış daha sonra bir ağacın dalında iple asılı halde bulunmuştu. Olayın duyulmasının ardından intihar eden gençlerden Oğuzhan U.'nun kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Oğuzhan U. kimdir? Oğuzhan U. aslen nereli, kaç yaşında? Oğuzhan U. neden intihar etti, notta ne yazıyordu? Oğuzhan U. telefonundan ne çıktı, neden yaptı? Oğuzhan U. olayı nedir? İşte Oğuzhan U. hakkında merak edilenler..
  • 19.03.2022 17:31
Oğuzhan kimdir, Nereli? Oğuzhan neden intihar etti, kaç yaşında?

Dün Karabük'te iki lise öğrencisi arkadaş 'Telefonlarımızdaki notlara bakın' yazılı not bırakmış daha sonra bir ağacın dalında iple asılı halde bulunmuştu.

Olayın duyulmasının ardından intihar eden gençlerden Oğuzhan U.'nun kim olduğu merak konusu oldu.

Peki, Oğuzhan U. kimdir? Oğuzhan U. aslen nereli, kaç yaşında? Oğuzhan U. neden intihar etti, notta ne yazıyordu? Oğuzhan U. telefonundan ne çıktı, neden yaptı? Oğuzhan U. olayı nedir?

İşte Oğuzhan U. hakkında merak edilenler..

Karabük 75'inci Yıl Anadolu Lisesi'nin 10'uncu sınıfında okuyan Ömer Yusuf U. ve Oğuzhan U. (15), dün sabah okula gelmeyince arkadaşları meraklandı.

Daha sonra 2 öğrenci, arkadaşlarına bulundukları yerin konumunu attı. Okuldan çıkan 2 öğrencinin arkadaşları, konuma göre, Yenişehir Mahallesi'ndeki Çamlık Tabiat Orman Parkı'na gitti.

Arkadaşları, Oğuzhan U. ve Ömer Yusuf U.'yu ağaçta iple asılı buldu.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, 2 öğrencinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Öğrencilerin sırt çantalarının yanındaki kağıtta 'Telefonlarımızdaki notlara bakın' yazılı not bulundu.

Cansız bedenler ise otopsi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Screenshot_3

'OĞUZHAN İLE İNTİHAR EDECEĞİZ' MESAJINI GÖNDERMİŞ

Öğrencilerin cep telefonlarını incelemeye alan ekipler, Ömer Yusuf U.'nun, intihar etmeden önce okuldan kız arkadaşına mesaj attığını tespit etti.

Ömer Yusuf'un, mesajda; Oğuzhan ile birlikte intihar edeceğini, öleceği ve hayattan kurtulduğu için mutlu olduğunu, arkadaşından üzülmemesini istediğini yazdığı ortaya çıktı.

2 öğrencinin okulda derslerinin iyi olduğu öğrenildi.

Ekipler, intihar nedenini araştırırken, Ömer Yusuf Usta ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu Cemal Caymaz Mahallesi Meşeli Boğaz Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Usta’nın okul arkadaşları cenazede gözyaşlarını tutamadı.

Screenshot_5

Öte yandan, yaşamına kendisiyle birlikte son veren Oğuzhan Ustaoğlu’nun cenazesinin ise otopsi yapılmak üzere Ankara Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Screenshot_6

TELEFONDAKİ MESAJ SIR PERDESİNİ ARALAYACAK

Polis 15 yaşındaki lise öğrencisi iki arkadaşın intihar ettiği şüphesi üzerinde dururken, intiharlarının arkasındaki sır perdesini ise telefonlarındaki mesajlarını inceledikten sonra çözeceği öğrenildi.

Screenshot_30

SIRT ÇANTALARI 50 METRE AŞAĞIDA BULUNDU

Diğer yandan iki arkadaşın ağaca asılı halede bulundukları yerin 50 metre aşağısında okul çantaları ve yanındaki ağaç dalının altında bulunan kağıda ‘Telefonlarımızdaki notlara bakın' yazılı not bulundu.

Screenshot_27

VALİ OLAY YERİNE GELDİ

Olayın haber verilmesi üzerine Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgiler aldı. Oldukça üzgün olduğu görülen Vali Gürel, bir süre sonra olay yerinden ayrıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası 2 liseli arkadaşın cansız bedenleri ormanlık alandan indirilerek, otopsi yapılmak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

TOPRAĞA VERİLDİ

Karabük'te intihar eden lise öğrencisi 2 arkadaştan biri olan Ömer Yusuf U.'nun cenazesi Yenişehir Camii'ne getirildi.

Kılınan cenaze namazına Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, öğrencinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ömer Yusuf U.'nun cenazesi Safranbolu Cemal Caymaz Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Oğuzhan U.'nun cenazesinin ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi.

Yorum Yaz