matesis
dedas

Okul Servis Şoförlerine yönelik seminer

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Artuklu'da 2022 -2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Şoförlerine Bilgilendirme Semineri verildi.
  • 25.09.2022 16:14
Okul Servis Şoförlerine yönelik seminer

İçişleri Bakanlığının “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ projesi kapsamında; ‘Taşımalı Eğitim Sisteminde Öğrencilerin Trafikte Güvenliğini Artırmak’’ amacıyla Artuklu'da okullara öğrenci taşıyan öğrenci servis şoförlerine yönelik bilgilendirme eğitimi ve semineri verildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen bilgilendirme, eğitim semineri Artuklu Aziz Sancar Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Emniyet ve Jandarma Trafik timlerince verilen seminerde; araçta bulunması gereken malzemeler, yönetmelik ve şartname de belirtilen hususlar, dur lambaları, okul taşıt yazıları, yönetmelik kapsamında belirtilen hususlar, araçların temizlik hususları ve öğrencilerin araçlara inme ve binmesinde dikkat edilecek hususlar ile ilgili olarak bilgilendirme eğitimi verilerek dikkat edilmesi gereken hususların altı çizildi.

 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz