Öter, Demeç derneğimizi bağlamıyor
Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ile ilgili inşaatı devam eden ve elektrik sıkıntısı nedeniyle basında çıkan haberlerde bazı esnafların yaptığı demeçlerinin kendilerini bağlamadığını söyledi.
Öter, basın mensuplarının yeni yapılmakta olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ile ilgili basın mensuplarının Derneğimiz ve esnaf ile yaptığı röportajlarda yönetimde olmayan Mehmet Hadi Yılmaz’ın verdiği demecin derneği bağlamadığı ve kendi şahsi görüşü olduğunu kamuoyunu bilgilendirmek durumunda kaldıklarını ve bu açıklamayı o nedenle yaptıklarını bildirdi.
Öter, "Bilakis gerek elektrik sorunu gerek başka konulardaki ihtiyaç ve sıkıntılarımızda Mardin valiliği her zaman bizlere yardımcı olmuşlardır ve kapılarını açık tutmuşlardır. Yaşadığımız Elektrik sıkıntısının çömü için Sayın mardin valimiz Tedaş genel müdürlüğüne ve enerji Bakanlığına gerekli talep ve yazışmaları olmuştur. Sorunun çözüm muhatabı enerji bakanlığımızdır Mardin Valiliği değildir."ifadelerine yer verdi.
Sorunun çözümü için gerekli çalışmalarının devam ettiği belirten Öter, kendilerine yardımcı olan kurumlara ise teşekkür etti.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum