matesis
dedas

Ozan, Mardinlilerin Gururu Oldu

Mardin Derik'li olan Galatasaraylı Genç Futbolcu Muhammed Ozan Kabak, ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığı Kasımpaşaspor maçında futbol severlerden tam not aldı.
  • 15.09.2018 17:41
Ozan, Mardinlilerin Gururu Oldu

 

Ankara'da Cezaevi Müdürü olarak çalışan Derik'li babanın üç çocuğundan biri olan U17 Milli Takımının değişmez savunma oyuncusu olan Galatasaraylı genç futbolcu Muhammet Ozan Kabak, ilk 11'de kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta futbol otoritelerinden tam not aldı.

 

Kasımpaşaspor maçında ilk kez, ilk 11 şansı bularak kendi saha ve seyircisi önünde top koşturmayı başaran ve verilen şansı da başarıyla yerine getiren Muhammet Ozan Kabak, maçı izleyen Galatasaray seyircilerden ve futbol otoritelerinden tam not aldı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye asgari ücret olan aylık 1600 lira karşılığında imza atan Ozan Kabak, Mardinli hemşehrilerinin de gururu oldu.

 

Derikli Kabak, maçtan sonra sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: "Arkamda bana güvenip bu görevi veren Fatih Terim, sırtımda parçalı, etrafımda müthiş @GalatasaraySK taraftarı... 18 yaşımda bana yaşattığınız bu gün için hepinize minnettarım. Çalışmaya, öğrenmeye devam" diye yazdı.

 

U17 Millî Takımında Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynama başarısını göstererek, savunmanın değişmez ismi olarak dikkat çeken 18 yaşındaki Derikli Muhammet Ozan Kabak, Avrupa Şampiyonasındaki performansıyla, UEFA tarafının en dikkat çeken 10 futbolcu arasına adını yazdırarak dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Mardin Life/Özel

 

Yorumlar

Image
Servet
16.09.2018 / 10:26

Milyon dolarlari nagatomaya verin ozana 1600 maas. Turkiyede futbolu yonetenlere bak.

Yorum Yaz