tatlidede

Özkan Ailesi'nin mutlu günü

Kızıltepe'de yerleşik olan Özkan Ailesinden İsmail Özkan ve Aksoy ailesinden Şüheda Aksoy'un yaşamını birleştirdiği düğüne ilgi büyük oldu.
  • 29.01.2018 00:57
Özkan Ailesi'nin mutlu günü
Kızıltepe eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmetli Mehmet Tahir Özkan'ın oğlu ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan'ın kardeşi de olan Tapu Kadastro Müdürlüğünde görevli damat İsmail Özkan ile Nimet Aksoy'un kızı Gelin Kuran Kursu Hocası Şüheda Aksoy'un yaşamlarını birleştirdiğine ilgi büyük oldu.
Özkan ve Aksoy Ailelerinin mutluluğuna ortak olmak için siyaset, bürokrasi, iş dünyası ile aile dostlarından yaklaşık iki bin 500 kişinin katıldığı düğün töreni Mova Park Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Misafirlerin onuruna verilen düğün yemeğiyle başlayan düğüne AK Parti 22. Dönem Mardin Milletvekili ve AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç, STK Temsilcileri, kanaat önderleri Kızıltepe'de yerleşik olan aşiretlerin ileri gelenlerinin de aralarında olduğu yaklaşık iki bin 500 davetli hazır bulundu.
İl Başkanı Nihat Eri, Müftü Mahsum Taşçı, İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Necmettin Başboğa'nın şahitlik ettiği düğünde evlilik cüzdanını mutluluk dileklerini ileterek birlikte teslim ettiler.

MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER
Misafirleriyle yakından ilgilenen aile büyükleri, mutlu günlerine katılarak sevinçlerine ortak olmak üzere düğüne katılan bütün misafirlere teşekkür etti.
Düğün pastasını birlikte kesen genç çift, daha sonra oluşturulan halay halkalarının arasındaki yerlerini alarak, geç saatlere kadar süren düğünde mutluluklarının tadını çıkardılar.
Bizler de Mardin Life Ailesi olarak; Gelin Şüheda ve Damat İsmail Özkan'a ilk günkü sevinç ve heyecanın bir ömür boyu sürmesi dileğiyle genç çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yaz