matesis
dedas

PERKOTEK OTOPARK BARİYERİ SİSTEMLERİ

Emniyetli, kontrollü ve hızlı geçiş sağlayan sistemlere ihtiyaç duyuyorsanız otopark bariyerimodelleri tam size göre demektir. Mekanlarınızın güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmanızı sağlayan bariyer sistemleri ile araçların hızlı ve kontrollü bir şekilde otoparka girmesini sağlayabilirsiniz.
  • 16.08.2022 15:43
PERKOTEK OTOPARK BARİYERİ SİSTEMLERİ

Otopark Bariyeri Çalışma Sistemi

Otopark bariyerlerinin çalışma sistemi şu şekildedir:

  1. Araç otopark bariyerine yaklaşır.
  2. Yüz taraması, sensör ya da kart aracılığı ile aracın onaydan geçmesi sağlanır.
  3. Onaydan geçtiğinde otopark bariyerinin kolu yukarı kalkarak araç geçene kadar yukarıda kalır; aracın geçmesi ile birlikte kapanır.
  4. Onay sisteminden geçmeyen araçlarda otopark bariyer modellerihareket etmez. Bu sayede kimliği tanınmayan araçların mekana girişi engellenir.

Otopark Bariyeri Seçimi Nasıl Yapılır?

Otopark bariyerinin seçiminde en çok dikkat etmeniz gereken konu mekanınızın gereksinimleri olmalıdır. Modeller farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlanarak kullanıcılara sunulmaktadır. Özellikle gece aktif olan ya da karanlık mekanlar için LED otopark bariyerleri oldukça uygun bir seçim olacaktır. HGS ve OGS etiketi okuyan sistemler de sadece bu geçiş etiketleri bulunan araçların geçiş yapmasına olanak sağlar. Öte yandan mekan emniyetinin üst düzey olduğu mekanlar için kolun üzerine yerleştirilen çitlerin olduğu çitli bariyerler daha uygun olacaktır. Bu modeller arasından mekanınızın ihtiyaçlarına göre doğru model seçimi yaparak bütçenize uygun, alanınızın gereksinimlerini karşılayan otopark bariyeri fiyatları ve modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

Güvenlik İçin İdeal Çözüm

Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak yaşama dahil olan pek çok kolaylık, güvenlik ihtiyaçlarında da etkisini göstermektedir. Bu bağlamda; son teknolojik veriler ışığında düzenlenmiş olan personel takip ekipmanları, çok daha hızlı ve güvenli kontroller için de uygun kullanımlar sağlayabilmektedir.

Parmak İzi Okuyucu Ne İşe Yarar?

Üstün bir güvenlik önlemi kapsamında yer alan personel takip cihazları, geniş kullanım alanına sahip olmaktadır. Bu doğrultuda; otellerde, iş yerlerinde, okullarda ya da yurtlarda kullanılabilmekte olan parmak izi okuyucular, zaman kayıpları yaşatmadan, güvenli geçişler için oldukça uygun kullanımlar sağlamaktadır.

Bunlarla birlikte; personel takip, giriş-çıkış ve kontrolleri için de son derece uygun kullanımlar taşımakta olan güvenlik cihazları, kartlı kullanım çeşitlerine de sahip olmaktadır. Bu bağlamda; yüksek kapasiteli Parmak izi okuyucu aracılığı ile geniş çapta personel takip sistemlerine de sahip olunabilmektedir.

Parmak İzi Okuyucu Avantajları Nelerdir?

Yüksek oranda güvenlik tedbiri sağlamakta olan okuyucular ile personel takipleri çok daha hızlı ve aktif olarak gerçekleştirilebilmektedir. Bu doğrultuda; cezaevlerinden, dershanelere kadar pek çok alanda kullanılabilmekte olan seçkin cihazlar, güvenli giriş-çıkış işlemlerini sorunsuz olarak sağlayabilmektedir.

Netice itibariyle; işletmelerin ya da okulların güvenlik ihtiyacında önemli bir pay taşımakta olan seçkin cihazlar aracılığı ile personel takipleri çok daha pratik olarak gerçekleştirilebilmektedir. Dolayısıyla; geniş kapsamda bir güvenlik önlemi de olan ürünler, çağdaş dönemin çağdaş cihazları olarak kullanılabilmektedir.

 

Şifreli Kapı Kilidi

Son teknoloji ürünü, profesyonel ve kaliteli şifreli kapı kilidi sistemleri ile mekanlarınızın güvenliğini sağlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Birbirinden farklı model seçenekleri ile mekanlarınızın ihtiyaçlarına yönelik çözümlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Şifreli Kapı Kilidi Nedir?

Genel olarak şifreli kapı kilitleri sadece belirlenen kişilerin mekana ya da mekan içindeki bölümlere giriş çıkış yapmasını sağlayan sistemlerdir. Kartlı, şifreli ve panel seçenekleri ile mekanınızın gereksinimlerini karşılayan modeller sunar. Tüm kapı modelleri ile uyumlu çalışan modellere sahiptir. Özellikle personellerin işe kaçta giriş – çıkış yaptığını takip etmeyi sağladığından kullanıcılarına pek çok avantaj sağlar. Güvenli ve hızlı geçiş seçenekleri ile insan trafiğinin kontrol edilmesine yardımcı olur. Çalışma mekanizması da oldukça basittir. Sisteme atanan kullanıcılar şifreli kapı kilidi modelitaramasından onay alırsa sistem yeşil ışık yakarak açılır ve kullanıcıyı içeri alır. Eğer sisteme kayıtlı değilse; sistem kırmızı ışık yakarak kişinin alana girmesine engel olur. Pratik ve kolay kullanımlı olan bu kilitler mekan emniyetini üst düzeyde sağlamanıza yardımcı olur.

Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Alanları

İş hanları, ticari işletmeler, garajlar, AVM’ler, konutlar, işyerleri, resmi daireler gibi pek çok farklı alanda kullanılırlar. Her mekana özel olarak tasarlanan ürünler ile mekanınızın özel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Ekonomik ve cebinizi yakmayan şifreli kapı kilidi fiyatları ile tüm modellere bütçe dostu çözümlerle ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz