matesis
dedas

Şafak, Yeşilli Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Yeşilli İlçe Başkanlığını 12 yıla aşkın süredir sürdürdükten sonra görevinden ayrılan Yeşilli ilçe başkanı Şahabettin Şafak, 'Bu bir veda değil, bayrağı daha yükseğe taşıma yarışıdır. ' diyerek Yeşilli Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
  • 04.09.2023 17:47
Şafak, Yeşilli Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Hazırladığı teşekkür mesajında AK Parti saflarında siyasete devam edeceğini kaydeden Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak, 31 mart Seçimlerinde Yeşilli Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.
 
"Cumhurbaşkanımız çıkıp ‘kim var' dediğinde sağımıza solumuza bakmadan ‘ben varım, biz varız' dercesine bu davanın peşinde koşmaya devam edeceğiz" ifadelerine mesajında yer veren Şahabettin Şafak, 12 yıllık başkanlık görevinde girilen 12 seçimi de kazandığının sözlerini ekledi.
Şafak, Teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:  
 
"14 Ağustos 2001 tarihinde partimiz kurulduğunda 26 yaşındaydım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak şiarıyla 22 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda ilk beş yıl il gençlik kurucu üyeleri arasında, beş yıl boyunca da ilçe teşkilatında, Ekim 2011’den bu yana da İlçe Başkanlığı görevimi ifa ediyorum. Hâmd-ü senalar olsun ki On iki yıldaki İlçe Başkanlığım süresince yapılan 12 seçimin hepsini çok şükür kazandık. Bu başarıda emeği geçen tüm partili arkadaşlarıma ve ilçe halkımıza teşekkür etmek istiyorum.
 
Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez. Her başlangıç nasıl ki bir vedaya gebe ise, her veda da bir başlangıca gebedir. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir veda değil, bayrağı daha yükseğe taşıma yarışıdır. İnşallah benden sonra bayrağı devralacak kardeşimize de Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. İlçe başkanının kim olduğundan daha önemli olan şey, bu görevin nasıl ifa edildiğidir. Cumhurbaşkanımız çıkıp ‘kim var' dediğinde sağımıza solumuza bakmadan ‘ben varım, biz varız' dercesine bu davanın peşinden koşmaya devam edeceğiz. Zira biz başkan olmak için de AK Partili olmadık. Bundan önce nasıl ki AK kadrolarda görev almışsak bundan sonra da verilen her görevi layığı ile yapmaya gayret edeceğiz. Bizler şahsi kavga ve menfaatlerimiz için partimizin önünü asla tıkamayız, tıkayanlara da müsaade etmeyiz. Kıymetli hemşerilerim sohbetlerimiz muhabbetimiz bundan sonra AK dava için yine aynı amaçlarla başka zeminlerde devam edecektir. Yeni Türkiye Yüzyılında Canla Başla Çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, her kesimden insanımızla Türkiye Yüzyılını güçlü bir şekilde inşa edeceğiz.
 
Bu onurlu ve şerefli görevi on iki yıldır bana tevdi ederek yapma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a başta olmak üzere Teşkilat Başkanımıza, Bölge Koordinatörümüze, MKYK üyelerimize, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Koordinatörümüze, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize yıllardır bizimle yürüyen Ana kademe Yönetimine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Kurulu üyelerimize, Parti üyelerimize ve tüm Yeşilli’li Hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Kurucu İlçe Başkanımız Fahrettin Öter olmak üzere Şimdiye kadar Ahirete irtihal eden tüm yol arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin diyorum
Bu duygu ve düşüncelerle, bugünden sonra da AK Parti üyesi olarak partimizin ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağımı saygıyla bildiriyorum. Demek ki görevimiz yeni başlıyor. İşte bütün bunlar gösteriyor ki tarihi sorumluluğumuz var ve tarih bize bir fırsat sunuyor bunu da değerlendirmek bize düşüyor. Bu sorumluluğu ve yükü kaldıracak cesaretimiz var, azmimiz, aşkımız var. Bu güzide teşkilat geçmişte bunu ispatlamıştır. Bundan sonrada ispatlayacaktır.
Bu anlamda gönüllere dokunmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum."

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz