tatlidede

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istedi , Ramos'u G.Saray'a almak için zor ikna etti

Molde'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Galatasaray, Sergio Ramos'la görüşme halinde. 37 yaşındaki stoperi transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, kapıyı 15 milyon eurodan açan oyuncuyu 10 milyon euroya ikna etti.
  • 30.08.2023 14:38
Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istedi , Ramos'u G.Saray'a almak için zor ikna etti

Galatasaray, İspanyol futbolunun simge isimlerinden biri olan Sergio Ramos ile anlaşma aşamasında. Ramos'un transferi için ilk teklif 15 milyon euro olurken, son yapılan pazarlıklar sonucunda bu miktar 10 milyon euroya düştü. Adını Devler Ligi'ne yazdıran sarı-kırmızılıların Ramos ile 1+1 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

 

Fotomaç'ta yer alan habere göre, sarı-kırmızılı yöneticiler, büyük ölçüde anlaşmaya vardıkları futbolcuyu saatler içinde resmen açıklamayı hedefliyor. Ramos'la 1+1 yıllık kontrat imzalanması bekleniyor.

37 yaşındaki deneyimli futbolcuya Avrupa'dan başka kulüpler talip olsa da Ramos'un istediği seviyede teklifler gelmeyince Aslan, transferde iddialı konuma geldi.

Kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek isteyen Ramos'un Avrupa'da transfer döneminin resmi olarak bitmesine günler kala Galatasaray'a katılması bekleniyor.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz