tatlidede

Saruhan Sağlık-Sen'in Genel Merkez yönetimine seçildi

Memur-Sen bağlı Sağlık-Sen Mardin Şube Başkanı Abdullah Saruhan, Genel Merkez yönetimine seçildi.
  • 08.03.2023 21:25
Saruhan Sağlık-Sen'in Genel Merkez yönetimine seçildi
Memur-Sen bağlı Sağlık-Sen Mardin Şube Başkanı Abdullah Saruhan, Sağlık-Sen Genel Merkez 7. Olağan Genel Kurulu Seçimi Sonucunda genel başkanlığa seçilen Mahmut Faruk Doğan’ nın listesinde Genel Merkez Disiplin Kurulu Asil üyeliğine seçildi.

Genel kurulda Genel Merkez Disiplin Kurulan seçilen Abdullah Saruhan, Sağlık-Sen Genel Başkanı ve yönetimine teşekkürlerini ileterek “Hekimden hemşiresine, 112 görevlisinden sosyal hizmet çalışanlarına kadar tüm çalışanların sorunlarını çözmek için buradayız. Amacımız, paydaşlarla tamamen iletişim ortamı oluşturarak hizmet etmek. Birlik ve beraberliğin, teşkilatın öne çıktığı bir çalışmayla üyelerimize hizmet edeceğiz. Sağlık-Sen'in sahadaki çalışmaları ve başarıları gerek sağlık çalışanlarımıza, gerekse de halkımıza yönelik yaptığı çalışmalarımız hepinizin takdiridir. Bizler sağlık ve sosyal çalışanları olarak gecemizi gündüzümüze katarak, halkımıza hizmet hakka hizmet düstura ile tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte her anlamda hizmet verdik. Genel merkez düzeyinde de bundan sonra hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda Rabbim bizi mahcup etmesin. Yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Sağlık-Sen'de Yeni Dönem

7. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda ise Sağlık-Sen Genel Başkanlığına Mahmut Faruk Doğan seçildi. Seçim sonuçlarına göre Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Disiplin Kurulu aşağıdaki isimler seçildi.

Durali Baki - Genel Sekreter

Sinan Kuluoztürk - Teşkilatlanma

Yasin Barutcu - Mali İşler

İdris Baykan - Basın ve İletişim

Mustafa Irgatoğlu - Hukuk, Mevzuat ve Toplu Sözleşme

Abdullah Duman - Eğitim ve Sosyal İşler

Disiplin Kurulu Üyeleri

Abdullah SARUHAN
İsmail ÇOR
Ahmet SAATÇİ
Hasan ÖZER
Rifat KAYA

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz