matesis
dedas

Selden etkilenen Antalya'ya 92 milyon lira acil destek ödemesi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD tarafından Antalya Valiliğine aşırı yağış ve fırtınadan etkilenenler için 92 milyon TL acil destek ödemesi yapıldığını belirtti.
  • 01.03.2024 15:46
Selden etkilenen Antalya'ya 92 milyon lira acil destek ödemesi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, aşırı yağış ve fırtınanın etkili olduğu Kepez, Muratpaşa, Serik ve Aksu ilçeleri için acil destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

12-13 Şubat tarihlerinde Antalya’da meydana gelen aşırı yağış ve fırtına sebebiyle sel ve su baskınları yaşandığını hatırlatan Yerlikaya, Genel Hayata Etkili Afet Bölgelerinde selden kaynaklı 505 işyeri ve 2 bin 261 konut eşya zararının telafisi ile diğer acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla AFAD tarafından Antalya Valiliğine 92 milyon TL acil destek ödemesi gönderildi.  

Antalya ilimizde 12-13 Şubat tarihlerinde meydana gelen aşırı yağış ve fırtına sebebiyle sel ve su baskınları yaşanmıştı. Aşırı yağış ve fırtına sonrası Kepez, Muratpaşa, Serik ve Aksu İlçeleri “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilmiştir. Genel Hayata Etkili Afet… pic.twitter.com/Ny9xzZS6c8

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 1, 2024

İLKHA

Yorum Yaz