tatlidede

Shiba Coin nedir? Shiba Coin kaç TL? Shiba Coin nasıl satın alınır?

Kripto paraların sayısı günden günde artarken şaka yoluyla tasarlanan Dogecoin'e rakip Shiba Coin ile geldi. Dogecoin'in katili olarak bilinen Shiba Coin nedir? Shiba Coin kaç TL? Shiba Coin nasıl satın alınmaktadır?
  • 11.05.2021 19:36
Shiba Coin nedir? Shiba Coin kaç TL? Shiba Coin nasıl satın alınır?

Kripto paralar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Günden günde sayıları artan binlerce kripto para piyasalarda işlem görüyor. Bunlardan en çok bilinenleri Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin gibi kripto paralardı. Özellikle piyasalarda balina olarak adlandırılan büyük yatırımcıların kripto para borsalarını manipüle ettikleri biliniyor. Ancak buna karşılık küçük çaplı yatırımcı sayısı günden güne artıyor.

Okuyucuya hatırlatma: Okuduğunuz haberde yer alan cümlelerden yola çıkarak elinizdeki sermayeyi kripto paraya yatırmayı düşünmeyin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Shiba Coin (SHIB) nedir?

Shiba coin veya işlem gördüğü kod ismiyle Shiba Inu yakın dönemde ortaya çıkmış kripto paralardan biridir. Shiba bir köpek ırkının adıdır ve söz konusu kripto para bu köpekten esinlenerek Shiba ismiyle anılmıştır. Yani tıpkı Dogecoin gibi Shiba Coin de aslında bir şaka olarak tasarlanmıştır. Böylece Shiba Coin'in Dogecoin'e rakip olması beklenmeketdir.

Bugünkü grafiklerde Shiba Coin'in değeri yüzde 30 artınca sosyal medyada gündem oldu.

₺0.000271 para karşılığında 1 Shiba coin alınabiliyor. Bugün yüzde 30 değer kazanan Shiba Coin'in son 24 saatlik işlem hacmi 100 milyon TL'yi geçmiş durumda.

Editör: Muhammed Gülhan

Yorum Yaz