Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nün şok uygulamalarında uyuşturucu ve silah ele geçirilirken çeşitli konularla ilgili 32 kişiye işlem yapıldı.
--reklam--
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekiplerince suç işlenmesinin önlenmesine yönelik olarak son dönemlerde il genelinde şok uygulamalar yapıldı.
--reklam--
Uygulamalarda, 18 adet ruhsatsız tabanca ve 130 adet mermi, 2 adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancalar ait 65 adet fişek, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ve 1 adet fişek, 28.74 gram eroin uyuşturucu madde, 23.58 gram esrar uyuşturucu madde, 2.98 gram mttamfetamin uyuşturucu maddesi, 38 adet sentetik ecza hapı, 24 kilogram çalıntı bakır kablo, 2 adet çalıntı motosiklet, 1 adet muşta, 3 bin 215 TL uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen nakit para ele geçirildi.
--reklam--
Konularla ilgili olarak 32 şüpheli şahıs hakkında adli/idari işlemler yapıldı.
Yorumlar
0 yorum