matesis
dedas

SON DAKİKA! AUZEF Bütünleme sınavları Yüz Yüze yapılacak!

AUZEF 22-23 Ocak 2022 bütünleme sınavları Kötü Hava koşulları nedeniyle Son dakika olarak yapılan açıklamayla ertelenerek online olarak gerçekleştirilmesi palanlamıştı. Bunun Üzerinen AUZEF'ten sınavların daha ileri bir tarihte yüz yüze gerçekleştirileceğine ilişkin Bir son dakika açıklamsı daha geldi. Bu kapsamda AUZEF bütünleme sınav tarihleri merak ediliyor. Detaylar haberimizde...
  • 22.01.2022 17:26
SON DAKİKA! AUZEF Bütünleme sınavları Yüz Yüze yapılacak!

Fakülteden yapılan son açıklama:

"Değerli Öğrencilerimiz, 2021-2022 güz yarıyılı telafi (bütünleme) sınavının çevrim içi olarak yapılmasına ilişkin alınan 20.01.2022 tarihli senato kararı güncellenmiştir. Söz konusu telafi sınavı, 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir."

Neler Olmuştu?

Fakülteden yapılan Önceki açıklamalar şu şekilde:

"Değerli Öğrencilerimiz,

Mevcut ve devam edeceği ön görülen olumsuz hava şartları nedeniyle 22-23 Ocak 2022 tarihinde yapılması planlanan telafi (bütünleme) sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yapılacağı tarih, hava şartları göz önünde bulundurularak en kısa sürede duyurulacaktır."

Sonrasında AUZEF'ten şu açıklam gelmişti:

"Değerli Öğrencilerimiz, Olumsuz hava koşulları nedeniyle mağduriyet yaşamamanız ve akademik takvimimizin aksamaması için Güz Dönemi Telafi (Bütünleme) Sınavının 28 Ocak - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında çevrim içi yapılmasına karar verilmiştir."

Editör: Meliha Güneş

Yorum Yaz