Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu aracılığı ile Suriyeli ailelere makarna, bulgur ve zeytinyağı toplam 1000 aileye dağıtıldı.
Gönderilen yardımların adil bir şekilde dağıtıldığını belirten Platform başkanı Lütfü Günlüoğlu, “Ramazan ayı girmeden yapılan bu yardımlarım çok yararlı olduğunu, şehrimizde yerleşik bulunan Suriyeli aileler için az da olsa bir katkı sağladığını, bundan sonra da diğer yardım kuruluşlarının yardım etmeleri gerektiğini” söyledi.
Toplam olarak 10 ton makarna, 10 ton şehriyeli bulgur ve 1000 adet 2 litrelik ayçiçeği yağı dağıtıldığını ifade eden Günlüoğlu, açıklamasını şöyle devam ettirdi: “ insani görevini yerine getiren Yeryüzü İyilik Hareketi yardım kuruluşuna şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Başka kuruluşlara da örnek oldular, diğer kişi ve kuruluşlardan da ayni hassasiyetin gösterilmesini bekliyorum.”
Yorumlar
0 yorum