tatlidede

Sürmen OSGB ile İş Güvenliği ve Sağlık Desteği Çok İyi Sonuç Veriyor

  • 23.11.2022 08:00
Sürmen OSGB ile İş Güvenliği ve Sağlık Desteği Çok İyi Sonuç Veriyor

Sürmen OSGB son yıllar içinde işletmelere önemli derecede destek sağlamış ve iş sağlığı ve güvenliği konusunda rehberlik ederek yol göstermiştir. OSGB firmaları içinde çok önemli bir yere sahip olan işletme, iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda çok sayıda firmaya rehberlik desteği vermiştir. Ülkemizde 2021 yılı istatistiklerine göre 511.084 iş kazası yaşanmıştır. Bu rakam ortalama bir şehir nüfusuna eşittir. Yüz binlerce insanın iş kazası ve meslek hastalığı ile karşı karşıya olduğu istatistik bilgileri ile sabit olmaktadır.

Sürmen OSGB profesyonel kadrosu ile iş kazalarını ortadan kaldıracak çözümlerle karşınıza gelmektedir. İşyeri hekimi ve diğer sağlık personel desteği ile çalışanların sağlık sorunlarını çözmede önemli avantajlar söz konusu olmaktadır. İşyerinin riskli durumlarını değerlendiren uzmanlar, bu riskleri bertaraf edecek çözümler üzerine yoğunlaşmakta, işletmelere çözümlerle yol haritalarını belirlemektedirler.

Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mevzuata Uygun Çözümler Yaratıyor

Sürmen ortak sağlık güvenlik birimi işletmelerin daha güvenli çalışma ortamına sahip olmasına destek vermektedir. İş güvenliği konusu hafife alınacak bir konu olmamakla beraber, iş kazasından ölen çalışan sayıları dikkate değer bir sayıda olup, maalesef ülkemiz bu konuda dünya ülkeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu farkındalığı tüm işletmlerde oluşturmak tüm OSGB’lerin birinci önceliğinde olup gerekli önem ve hassasiyeti göstermeyen işletmelere yaptırımların arttırılması gerektiği ortak görüş olarak öne çıkmaktadır.

Sürmen OSGB olarak işletmelerimizin olası bir iş kazasında, idari denetimde veya meslek hastalığında olumsuz bir durum ile karşı karşıya kalmaması, hukuki olarak olarak yaptırımlara maruz bırakılmaması adına tüm iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerinde sürdürülebilir ve çözümcü uygulamalarla destekçisi olmaktayız.

Editör: Aydın

Yorum Yaz