matesis
dedas

Tatlıdede: Her anlamda daha sağlıklı bir şehir hedefliyoruz!

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Savurkapı Mahallesi'nde devam eden sokak ve zemin sağlamlaştırması çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tatlıdede, 'her alanda daha gelişmiş, daha yaşanılabilir bir şehir oluşturma hedefiyle çalışmalara devam ediyoruz' dedi.
  • 11.09.2023 15:23
Tatlıdede: Her anlamda daha sağlıklı bir şehir hedefliyoruz!

Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Artuklu'da tarihi şehrin sokaklarında sokak ve zemin sağlıklaştırma’ çalışmalarını sürdürüyor. 

Savurkapı Mahallesi'nde desvam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Tatlıdede, Medeniyetin vücut bulduğu şehrin sokaklarını, şehre yakışır hale getirmek için merkezine insanı koyan hizmet anlayışından hareketle, her alanda daha rahat, daha kolay ulaşılabilir bir şehir oluşturma hedefi içerisinde olduklarını söyledi.

Savurkapı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Tatlıdede, "Tarihi şehrin sokaklarının daha güzel görünmesini sağlamak, yaya ulaşımını daha rahatlat ve ulaşılabilir olmasını sağlamak için zemin sağlıklaştırması çalışmalarını ekiplerimiz hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kadim şehrin tarihi sokaklarında insanı merkeze koyan hizmet anlayışından hareketle daha güvenli ve daha temiz, daha sağlıklı sokaklar oluşturma hedefi içerisindeyiz. Belirlemiş olduğumuz çalışma planımız dahilinde ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında gece-gündüz durmaksızın çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine göre yaptığımız planlamalarda kaynakları verimli, etkin ve ekonomik kullanmaya özen gösteren bir anlayıştan hareketle Artuklumuza hizmet etmeye aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

ResimResim

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz