tatlidede

Termometre sıcaklığını korudu , hafta sonuna rağmen sahiller dolmadı

Antalya'da sıcaklıklar adeta rekor kırıyor. Manavgat'ta termometreler 44 derecenin üzerine çıktı, hafta sonu olmasına rağmen Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk yaşanmadı. Kente deniz suyu sıcaklığı 26 dereceye ulaşmış durumda.
  • 15.07.2023 17:08
Termometre sıcaklığını korudu , hafta sonuna rağmen sahiller dolmadı

 

 

 
Deniz sıcaklığının bile 26 dereceye çıktığı tatil kentinde sahiller boş kaldı

Antalya'da 43.5 dereceye ulaşan hava sıcaklığı nedeniyle, kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk olmadığı görüldü.

TERMOMETRELER 44 DERECEYİ GÖRDÜ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yüksek sıcaklık uyarısında bulunduğu, ülke genelinde etkili olan sıcak hava dalgasıyla birlikte turizm kenti Antalya'da da hava sıcaklığı 40 derecenin üzerinde seyrediyor. Dün kent merkezinde 42, Manavgat'ta 43.9 dereceye kadar ulaşan hava sıcaklığı bugün de arttı. Kent merkezinde en yüksek hava sıcaklığı öğle saatlerinde 43.5 derece ölçüldü. Aynı saatlerde Manavgat'ta hava sıcaklığı 44 derecenin üzerine çıktı.

 

Deniz sıcaklığının bile 26 dereceye çıktığı tatil kentinde, hafta sonuna rağmen sahiller dolmadı

 

DENİZ SICAKLIĞI 26 DERECE, SAHİLLER BOŞ

Özellikle hafta sonlarında kalabalık görüntüsüyle akıllarda yer eden Konyaaltı Sahili'nde, sıcaklığın en yüksek seviyeye ulaştığı öğle saatlerinde yoğunluk olmaması dikkat çekti. Sahile gelenler ise sıcaklığı 26 derece olan denize girerek vakit geçirdi. Sıcak hava nedeniyle kentin ana arterlerinde de yoğunluk yaşanmadığı görüldü.

 

 

Deniz sıcaklığının bile 26 dereceye çıktığı tatil kentinde, hafta sonuna rağmen sahiller dolmadı

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz