tatlidede

Ticaret ve Sanayi Odasının Yeni Yönetimi Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle göreve gelen Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik ve Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel'den oluşan yeni yönetim kurulu Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.
  • 03.11.2022 11:02
Ticaret ve Sanayi Odasının Yeni Yönetimi Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik ve Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel ile yeni yönetim kurulu üyelerini Mardin Valiliği Dara Toplantı Salonunda ağırladı.

Oda çalışmaları ve projeler hakkında bilgi veren Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelik, yeni dönemde meslek komiteleriyle, meclisle, yönetim kuruluyla ve personeliyle Mardin'e ve bölgeye yakışır projelere imza atmak için çok daha yoğun bir gayret içinde olacaklarını ifade etti.

Yeni dönemin iş dünyası ve Mardin ekonomisi için başarılı bir dönem olmasını dileyen Vali Mahmut Demirtaş da Mardin'in kalkınmasına ve gelişimine yönelik projelerin her zaman destekçisi olacağını ifade etti.

Mardin Ticaret ve Sanayi Odasının Mardin Ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, İlimizin üretim ve yatırım olanaklarının geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

İlimizde gerçekleştirilen projelerin değerlendirildiği ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik'e Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel'e ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz