tatlidede

Turan Avcı İddialara Cevap Verdi

Sedat Peker'in açıklamaları ile gündeme gelen Turan Avcı avukatı Okan Yılmaz aracılığıyla açıklama yaptı.
  • 10.07.2021 13:53
Turan Avcı İddialara Cevap Verdi

Avcı’nın açıklamasında “Müvekkilimiz Sayın Turan Avcı hakkında yapılan mesnetsiz açıklamaların herhangi bir aslı olmayıp, hukuki mesnet ve dayanaktan yoksun şekilde, asılsız itham ve iddialarda bulunan kişiler, müvekkilimizin itibarına ve kişilik haklarına alenen saldırmaktadır” denildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadeler kullanıldı:

“Söz konusu asılsız iddialar ve kişiler ile ilgili yasal süreç başlatılmış olduğundan basın açıklamamızın dikkate almasını ve gündemi gereksiz yere meşgul eden bu asılsız habere itibar edilmemesini rica ederiz. Bu mesnetsiz ve kötü niyetli iddialara dayanarak müvekkil aleyhinde yapılan her türlü paylaşım, haber ve açıklamalara karşı hukuki ve cezai yollara başvurduğumuzu bildiririz.

Yasemin Uras adlı kişi tarafından, Paramount Otel’in satış süreci ile ilgili gerek yerel basına gerek ulusal basına yönelik yapılan asılsız açıklamalarda müvekkilimiz Turan Avcı’nın ismi zikredilmiş olsa beyan edildiği şekilde bir alım-satım kesinlikle söz konusu olmamıştır.”

TURAN AVCI’DAN URAS’A DAVA

Öte yandan, Turan Avcı, Victoria Yasemin Uras hakkında kendisine dolandırıcı dediği gerekçesiyle tazminat davası açtı.

Avcı, Victoria Yasemin Uras’ın verdiği röportajda “oteline çökmek” suçlamasını yöneltmesine de karşı çıktı. Sunulan dava dilekçesinde Uras’tan bin TL manevi tazminat talep edildi.

 

Turan Avcı Kimdir?

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz