tatlidede

Ufuk Güngörmüş'ün mutlu günü

Mardin Arena Gazetesi Genel Yayın Müdürü meslektaşımız Ufuk Güngörmüş, yaşamını Sevgi Aksoy ile birleştirerek dünya evine girdi.
  • 27.08.2019 19:21
Ufuk Güngörmüş'ün mutlu günü

Mardin Arena Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Güngörmüş, Sevgi Aksoy ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Artuklu ilçesinde bulunan Bilen Sosyal Tesisinde gerçekleşen düğüne Mardin Valisi Mustafa Yaman, İl Müftüsü İsmail Çiçek, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Mardin Basın İlan kurumu şube müdürü Adnan Günbegi, çiftin yakınlarının yanı sıra Mardin’de yerel ve ulusal basında görev yapan gazeteci meslektaşları katıldı.

 

Yoğun katılımlı ve oldukça neşeli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren çift, sevenleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

 

Mutlulukları gözlerinden okunan çift, bu güzel ve mutlu günlerinde kendilerini onurlandıran tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Törende davetliler, çalan yöresel Mardin müzikleri eşliğinde pisti bir an olsun boş bırakmadı. Gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik ettiği düğün törenine katılan Mardin Valisi Mustafa Yaman’da halay çekti. Düğüne katılanlar Güngörmüş çiftinin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşarken, onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Çiftin mutluluklarına şahit olan davetliler gece geç saatlere kadar eğlenerek unutulmaz bir akşam geçirdi.

 

Mardin Life Yayın Grubu olarak, meslektaşımız Ufuk Güngörmüş ve müstakbel eşi Sevgi Güngörmüş'e iki cihan saadeti diliyoruz

Yorum Yaz