matesis
dedas

Ünlü Youtuber'dan Tavşan Ralph'li İçin Sosyal Sorumluluk Projesi

Geçtiğimiz günlerde kozmetik ürünlerinin kobay olarak kullanılan hayvanları korumak için düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Youtuber Orhan Tümerkan, farkındalık oluşturmak için 10 saat süren canlı yayınında 100 bin 100 defa 'Save Ralph' dedi.
  • 23.04.2021 20:21
Ünlü Youtuber'dan Tavşan Ralph'li İçin Sosyal Sorumluluk Projesi

Bütün dünyada gündem olan bir denek tavşanının yaşadıklarını konu alan Save Ralph (Ralph'i Kurtar) animasyonun yayınlanmasının ardından vatandaşlar tarafından sosyal medyada gündem oldu.

Ralph'i Kurtar Animsyonun yayınlanmasının ardından vatandaşlar tarafından kobay olarak kullanılan hayvanların kurtarılması için çeşitli Sosyal Sorumluluk Projeleri düzenlendi.

Bu projelerden birirne destek veren Ünlü Youtuber Orhan Tümerkan, düzenlemiş olduğu canlı yayınla 100 bin 110 kere "Save Ralph" dedi.

600 dk süren canlı yayında, işkence ve zulüm gören sessiz hayvanlara destek olmak için böyle bir etkinlik düzenlediğini belirten Youtuber Tümerkan, canlı yayında şöyle dedi;

"Bugün dünyayı kasıp kavuran bir şey vardı. Tavşan Ralph'li adında bir animasyon gerçektende otalığı kasıp kavurdu. Bu zamana kadar elbet bizde kozmetik ürünleri kullanmışızdır. Peki yeri gelip reklamını yapmışızdır, bilmeden de olsa farklı şeylerde yapmışızdır.

Ama bu saatten sonra artık neyin ne olduğunu biliyoruz. Bunu bir farklındalık yaratmak adına, artık bunların son bulması adına, her şeyin yapay ürünlerin üzerinde test edilmesi adına böyle bir akım başlatıyorum. Bu yapmış olduğum sosyal sorumluluk projesi olarak desteklerseniz, etrafta paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Çünkü hayvanlara şiddet gün geçtikçe artmaya başladı. hayvanlara tecavüzmüş, diğer olaylarmış bir sürü şey yapılmaya başladı. bu deneyler gerçekten bu işin yarısı bile değil bir sürü uygulanan kötü şeyler var. Şimdi burada 100 bin kez Ralph'yi ölümsüzleştirmek, adını dünyaya duyurmak adına 100 bin kez adını söyleyeycem. Ya Allah Bismillah diyerek başlıyorum." ifadelerini kullandı.

İşte o canlı yayın:

Yorum Yaz