Uyuşturucu zanlılarından 6'sına tutuklama
Mardin Emniyet Müdürlüğü sürdürdüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında üç farklı olayda piyasa değeri 14 bin lira olan uyuşturucu ile uyuşturucuyla birlikte 7 kişiyi gözaltına aldı.
Mardin Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada yakalanan zanlıların isimlerine yer verilmezken, açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Mardin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Madde ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde Ticaretiyle Mücadeleye” yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; (3) farklı olayda piyasa değeri yaklaşık olarak 14000 TL olan 1.6 kilogram esrar maddesi ile 92 gram eroin maddesi ele geçirilmiş olup; olayla ilgisi bulunan (7) şüpheli şahıstan (6)’ sı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır. Sağlıklı bir gelecek ve devletimizin menfaati için her türlü kaçakçılık olaylarını engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.”
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum