matesis
dedas

Vali Ayvaz: Köylerimize En İyi Hizmeti Getireceğiz

Köylere planlı ve kaliteli hizmet götürmek için oluşturulan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES)'in toplantısı Vali Turhan Ayvaz başkanlığında Valilik Dara Toplantı Salonunda yapıldı.
  • 27.04.2012 19:57
Vali Ayvaz: Köylerimize En İyi Hizmeti Getireceğiz

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında 2012 yılına ait ödeneklerin dağılımı yapıldı. İhtiyaç doğrultusunda bu yıl en fazla pay Midyat ilçesine verildi.

Vali Turhan Ayvaz başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcılarından, Şenol Koca, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan ve KÖYDES‘ten sorumlu personeller katıldı.

Toplantıda daha çok köy yolları ve köylerin su sıkıntıları üzerinde durularak Köyde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi için yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantı sürecinde ilçeler kendi içerinde ihtiyaca göre analizler yaptılar. Projelere ayrılan paralar kararlaştırılarak,  sıkıntısı fazla olan ilçelere daha fazla ödenek ayrıldı.

KÖYDES ödeneğinin ilçelerinin sıkıntılarına göre dağılımının yapıldığı toplantıda Vali Turhan Ayvaz; “Köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için;  yolu, içme suyu olmayan köylerimize yol ve su götürülecektir. Hedefimiz köyde yaşayan vatandaşlarımızın rahat ve kaliteli bir yaşam sürmeleridir. Bunun için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Yorum Yaz