matesis
dedas

Vali Demirtaş'ın Çatlayan bileği alçıya alındı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye başkanı Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilecek binayı incelemeye giderken küçük bir kaza atlattı.
  • 18.07.2022 16:19
Vali Demirtaş'ın Çatlayan bileği alçıya alındı!

Mardin'de tarihi sülieti bozan betorname binaların yıkımına özen gösteren ve bu konuda çalışmalarına yoğunluk veren Vali Mahmut Demirtaş, bugün yıkımına başlanan binanın yıkım startını vermeye giderken, yolda ayağını burktu.

Burkulmuş ayağıyla programını aksatmayan Vali Demirtaş, ayağındaki şişliğin büyümesi ve ağrılarının artması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor gözetimine alınan Vali Demirtaş'ın burkulup şişen ayak bileğinde kırıkların olduğu, ayağının ise alçıya alındığı öğrenildi.

Tarihi kentin silüetini bozan metruk ve betonarme binaların yıkılmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam eden Vali Demirtaş, Mardin'in tarihi revaklı çarşısında bulunan 4 katlı binanın yıkımının startını vermek için binanın bulunduğu alana giderken, ayak bileğinin dönmesi üzerine burkulma yaşadı. 

Burkulan ayağıyla ciddi acı yaşamasına rağmen programını aksatmayan Vali Demirtaş, daha sonra bileğinin iyice şişmesi üzerine hastaneye geçti. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayak bileğinin röntgenin çekilen Vali Demirtaş'ın bileğinde kırıkların oluştuğunun görülmesi üzerine Vali Demirtaş'ın bileği alçıya alındı.

Bir süre hastanede dinlenen Vali Demirtaş, daha sonra konutunda istirahate etmek üzere konutuna geçtiği öğrenildi.

Mardin Life Ailesi olarak, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar diliyoruz. 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz