matesis
dedas

Vali Demirtaş'tan Bölünmez Grup'a Teşekkür Ziyareti

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine kriz yönetimi için görevlendirilen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, günde 6 bin kişiye sıcak yemek çıkaran Bölünmez Grup, mutfağını ziyaret etti.
  • 28.02.2023 15:49
Vali Demirtaş'tan Bölünmez Grup'a Teşekkür Ziyareti

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,6 şiddetli depremin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesi'nde görevlendirilen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardinli Hayırsever İşadamı Süleyman Bölünmez'in deprem bölgesinde kurduğu, her gün 6 bin kişiye üç öğün sıcak yemek ulaştıran seyyar mutfağı ziyaret etti.


Mardin eski Milletvekili ve iş insanı Süleyman Bölünmez, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,6 şiddetli depremin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Bölünmez Grup Yönetim Kurulu adına kurduğu seyyar mutfakta, her gün 6 bin depremzedeye sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Kriz yönetimi için görevlendirilen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bölünmez Grup Yönetim Kurulu’nun mutfağını ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.


Tam teşekküllü mutfakta her gün üç ayrı öğünden uç çeşit sıcak yemeği depremzedelere ulaştırdıklarını kaydeden Bölünmez, şöyle dedi:


“Asrın felaketiyle büyük bir can ve mal kaybına neden olan depremin ardından Bölünmez Grup olarak depremzedelerimize yardım elini ulaştırmak için AFAD ve Kızılay'la görüştükten sonra ihtiyaç duyulan sıcak yemek için çalışmalarımıza başladık. Seyyar mutfaklarımızı belirtilen noktalara konumlandırdıktan sonra 12 kişilik ekibimizle depremin ardından depremzedelerimize, yardım ekiplerine ve kolluk kuvvetlerimize sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz. Şırnak'taki şantiyemizde bulunan araç parkımızı depremin vuku bulduğu ihtiyaç duyulan illerimize sevk ettik. İş makinelerimiz, araçlarımız sahada çalışamaya devam ediyor. Sosyal sorumluluğumuz ve insani görevimizi imkânlarımızla bütünleştirip, seferber ederek görevimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi böylesi büyük affet ve felaketlerle bir daha karşı karşıya bırakmasın.”

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz