tatlidede

Velet Kimdir?

  • 27.05.2022 23:49
Velet Kimdir?

1991 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dünyaya gelen Velet, Türk rap şarkıcısıdır. Velet hayatı ve şarkıları hayranları tarafından merak edilen ve sıklıkla araştırılan rap şarkıcılarından biridir.

Ailesi maddi imkansızlıklarla boğuşan Velet, henüz bir yaşındayken ailesi çalışmak için gurbetçi olarak İngiltere’ye taşınmıştır. İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşen aile halen aynı yerde yaşamını devam ettirmektedir. Rapçi Velet’de hayatını Londra’da sürdürmektedir.

Velet (Talip Gören) Hayatı

1991 yılında Kahramanmaraş Elbistan’da doğmuştur. 27 Martta dünyaya gelen rapçi Velet’in burcu ise koçtur. 1 Yaşında iken ailesi Londra’ya göç ettiğinden dolayı eğitim-öğretim hayatına Londra’da başlamıştır. Okul dönemleri oldukça sıkıntılı geçen Velet, lise dönemlerinde daha 17 yaşında iken bilinmeyen bir sebepten dolayı hapse girmiş ve bir yıl boyunca cezaevinde kalmıştır.

Londra’da maruz kaldığı ayrım ve baskıyı, sokaklarda karşılaştığı mücadeleyi şarkılarına yansıtan rap şarkıcısı Velet, şarkıları arasında ilk olan “Aşkın inadına”  adlı parçayı hapishanede kaldığı esnada kaleme almıştır.

Askerlik görevini yerine getirmek için 20 yaşında iken Türkiye’ye gelen Velet askerliğini tamamladıktan sonra tekrardan yaşadığı Londra’ya dönmüştür. Ara ara konser programları ve aile ziyaretleri için Türkiye’ye gelmektedir.

Velet Nerelidir?

Velet Kahramanmaraşlıdır. Elbistan ilçesinde dünyaya gelmiştir ve köken olarak da bu ilçelidir.

Velet Gerçek Adı Nedir?

Velet sahne adını kullanan rap sanatçısının asıl adı Talip Gören’dir.

 Velet Kimdir araştırmalarında boyu da merak edilen rapçi net bir şekilde bu konuda bilgi vermemiştir. Fakat paylaşımlarından ve resimlerinden tahmin edildiğine göre boyu ortalama 1,82 cm civarlarındadır.

Velet Talip Gören Eşi Kimdir?

Rap şarkıcı Velet, yani asıl adıyla Talip Gören 2018 yılında bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden bir çocuğu olmuştur. İlk eşiyle ayrılan Talip Gören 2021 senesinde eşi, Yağmur isimli bir bayanla evlenmiştir.

Talip Gören evli mi şeklinde sorulacak soruya şu an için evet evlidir şeklinde cevap verilebilir. Şarkıcıya mutluluklar dileriz.

Velet Talip Gören Şarkıları

İlk çıkardığı şarkısı “Aşk Sadece Anlayana” ile büyük bir çıkış yakalayan rap şarkıcısı Velet, “Olmadı”, “Sarıl Bana”, “Yara Bandı”, “Gözüm Arkada Kalır”, “Beyin Lazım”, “ Uyan”, “Sitemkar”, “Bulutlara Çarptım”, “Çapraz”, “Salına Salına”, “Uyan” gibi şarkıları ile beğeni kazanmıştır.   Velet şarkıları Spotify platformunda aylık 1 milyon izlenimi geçmiştir.

Şarkı ritmine göre doğru ses kullanımı ile dikkatleri çeken Velet, ayrıca rap şarkı sözleri konusunda da ayrıca takdir kazanmıştır. Tek  şarkı içerisinde birden fazla duygu geçişlerini profesyonelce gerçekleştiren Velet, duygusallık, aşk, sokak kültürü ve benlik sorgusu gibi konulara değinmektedir.  

Velet Şarkıları İndir

Velet Şarkıları İndir şeklinde araştırma yapan takipçileri için tavsiyemiz MP3semti adlı MP3 indir sitesi olacaktır. İlgili adrese girdikten sonra karşılaşacağınız şarkı listesinden tüm Velet şarkıları ve parçalarını görebilir ve dilediğinizi ücretsiz bir şekilde dinleyebilir veya indirebilirsiniz.

Ayrıca ilgili listede bulunan Velet - Aşk Sadece Anlayana indir linkine tıkladığınızda en popüler şarkılarından biri olan Aşk Sadece Anlayana parçasını HD ses kalitesinde indirebilirsiniz.

Velet yani gerçek adıyla Talip Gören başarılı rap şarkı çalışmalarına devam etmekle beraber yoğun bir şekilde konser programlarını da devam ettirmektedir. Özellikle pandemi süreciyle birlikte ara vermek zorunda kaldığı konser ve sahne programlarını aktif olarak İnstagram sayfasında bulunan story’ler kısmında paylaşmaktadır. Şu aralar diğer rap şarkıcıları ile düet konserlerde vermektedir.

Şarkıcının resmi onaylı instagram hesabı @velettofficial/ uzantılı sayfadadır. Sayfasında özel hayatına dair paylaşımlardan mümkün olduğunca uzun duran rapçi, konser görüntüleri, gezi görüntülerini paylaşmaktadır.

Kaynak: Mp3semti.com

Editör: Aydın

Yorum Yaz