matesis
dedas

Eğitimcilerden Velilere erken LGS uyarısı

Mardin'de velilere yönelik bilgilendirme toplantıları başladı. Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen veli bilgilendirme toplantısına okul müdürü Şeyhmus Demir, sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmeninin katılımı ile gerçekleştirildi.
  • 19.09.2022 15:25
Eğitimcilerden Velilere erken LGS uyarısı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başlamasıyla birlikte yapılması planlanan 8. sınıf öğrenci velileri ile toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sınıf rehber öğretmeni Okul Müdürü Şeyhmus Demir'e velilere açılış konuşması yapması için söz vermesiyle başladı.

Okul Müdürü Demir, velilere önceki dönemlerin değerlendirmesi, okulun hedefleri, dikkat edilmesi gereken hususlar, velilerden öğrenciler adına beklentileri üzerine bir konuşma yaptı.

Demir bu senenin öğrenciler için kritik bir dönem olduğunu hatırlatarak özellikle velilere LGS sınavından kaynaklı öğrencilerin geleceği adına bu sene daha fazla görev ve emek düştüğünü belirtti.

Okul olarak hedeflerden bahsedilerek aynı şekilde beklentiler dile getirildi.

Daha sonra  8. sınıfın derslerine giren öğretmenlere sırayla söz hakkı verdi ve velilere ders öğretmenleri de görüşlerini açıkladı. 

Toplantının sonunda velilere söz hakkı verilerek akıllarında kalan ve sormak istedikleri soruların cevaplanması sağlandı.

Ayrıca bire bir görüşmek istedikleri öğretmenlerle de görüşebilecekleri belirtildi. 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz