Veteriner Hekimlerin Sorunlarını Ankara’ya taşıdı
Mardin Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kenan Gün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldığı Türk Veteriner Hekimleri Birliği 46. dönem büyük kongresinde veterinerlerin sorunlarını dile getirdi.
Hava şartları çok uygun olmamasına rağmen 56 veteriner hekimleri odası kongre delegeleri ve oda başkanları oldukça yüksek oranda katılım sağladı.
Mardin Bölgesi Veteriner Hekimler Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gün, Genel Sekreter İsmail Taş ve Üst kurul Üyelerimizden Alper Saruhan katılım sağladı. ’Seçimi kazanan ve yine seçimde güven tazeleyen Merkez Konsey Başkanı Talat Gözet’e yeni yönetim döneminde Mardin Bölgesi Veteriner Hekimler Odası adına başarılar dileyen Gün burada veterinerlerin yaşadığı sorunlar hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum