tatlidede

VİDEO- MAREV, köy okulları öğrencilerini sevindirdi!

Kısa adı MAREV Olan Mardin Eğitim ve Dayanışma Vakfı ile Açı Okulları ile yapılan işbirliği ile Mardin Artuklu'ya bağlı Bağlıca ile Aykut köy okulları öğrencileri kışlık giyeceklerle giydirildi. Açı Okulları öğrencilerinin akranlarına gönderdikleri sürpriz hediyelerle mektuplar Mardinli öğrencilere ulaştırıldı.
  • 08.01.2022 11:54
VİDEO- MAREV, köy okulları öğrencilerini sevindirdi!

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile yollanan hediyeler ve mektuplar Bağlıca ve Aykut ilkokullarına teslim edildi.

Hediye paketlerinde kışlık giysi, kaban ve botlarını yanı sıra kitap oyuncak ve kırtasiyeden oluşan çeşitli hediyeler yer aldı.

Dağıtım etkinliğinde Artuklu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan da hazır bulundu.

İstanbul'dan Mardin'deki Yaşıtlarına Hediye ve Mektup Gönderdiler

MAREV Mardin Şubesi Başkan Yardımcısı Deniz Beşenk, MAREV genel merkezinin destekleriyle kırsalda yer alan okullarını sürekli ziyaret edip destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Başenk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Açı okullarının MAREV Genel merkezimiz aracılığı ile Mardin'de bir köy okuluna gönderdiği yeni yıl hediyelerini öğrencilerimize dağıttık. Açı okulları öğrencilerinin hazırladıkları bu güzel hediyeler için çok teşekkür ediyoruz. Bağlıca köyündeyiz. Bağlıca köyü ilkokulu öğrencilerimiz bugün çok mutlu oldular."

Editör: Aydın

Yorum Yaz