Yaklaşan Ramazan öncesi Camiler Temizleniyor
Mübarek ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlükleri tarafından cami, medrese ve ibadethaneleri temizleme çalışmaları başlatıldı.
DETAYLI BİR TEMİZLİK ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLÜYOR
Mardin Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi Artuklu'daki camilerde genel temizlik çalışması başlattı. Vatandaşların ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki bütün camilerin genel temizliği yapılıyor. Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapan Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda ibadet etmesi için çalışıyor.
CAMİLER DAHA YOĞUN KULLANILACAK
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilisi, yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla camilerde genel temizlik çalışması yapıldığını belirterek, avizelerinden, zemin halılarına ve duvarlarına varıncaya kadar kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldığını ifade etti.
Rahmetin ve bereketin bol olduğu mübarek ramazan ayında camilerin daha yoğun bir şekilde kullanıldığını, vatandaşın nezih ve ferah bir ortamda dini vecibelerini yerine getireceğini kaydeden Belediye yetkilisi, toplumumuzun temel değerlerinden olan camilerimizin medrese ve ibadethanelerimizin temizliği konusunda Üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalıştıklarını vurguladı.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum