matesis
dedas

Yeni Başkan, TOGG açılışına katıldı

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına bir süre önce seçilen Hatip Çelik, TOGG açılışına katıldı. Hatip Çelik, İlk il dışı programı olarak TOGG açılış törenine katılmasını anlamlı bularak, “Zamanında yarım kalan hikayeyi bugün burada TOGG ile hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah Ortadoğu'ya açılmak üzere TOGG'umuzun Mardin'de de bir fabrikasını hep birlikte kurarız.” dedi.
  • 31.10.2022 16:11
Yeni Başkan, TOGG açılışına katıldı

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan TOGG'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen açılışa Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik de özel davetli olarak katılım sağladı.

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, “Devrim otomobilleriyle başlayan ve yarım kalan hikayeyi bugün burada Çatı Kuruluşumuz TOBB’un da paydaşı olduğu TOGG ile hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vatanımıza ve büyük Türk Milletine hayırlı olsun. TOGG inşallah çok daha büyük başarılara imza atar. İnşallah Ortadoğu'ya açılmak üzere TOGG'umuzun Mardin'de de bir fabrikasını hep birlikte kurarız. Bu şekilde TOGG Mardin'de taçlandırmış oluruz.”dedi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz