matesis
dedas

YENİ EVİM HEMEN BAŞVUR! Yeni Evim Projesi Başvuru Ekranı - Yeni Evim Kampanyası İnternet Başvuru Sitesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan 'Yeni Evim Konut Finansman Programı' kapsamında başvurular bugün başladı. Peki Yeni Evim Projesi başvuru ekranına nasıl ulabilirim? İşte 'Yeni Evim Kampanyası' başvuru için internet sitesi adresi ve başvuru linki..
  • 16.01.2023 17:23
YENİ EVİM HEMEN BAŞVUR! Yeni Evim Projesi Başvuru Ekranı - Yeni Evim Kampanyası İnternet Başvuru Sitesi

Devlet destekli "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kapsamında Yeni Evim Projesi başvuruları bugün başladı.

"Yeni Evim Kampanyası" Başvuru İçin İnternet Sitesi Adresi ve Başvuru Linki İçin Tıklayınız.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasıyla, 81 ilimizde, ilk kez ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımız için konut ve finans sektörü, devletimizin desteğiyle bir araya geliyor.

İlk evini alacak vatandaşlarımız piyasa koşullarına göre çok daha uygun vade yapısı, ilk 3 yıl devlet katkısıyla ödeme kolaylığı hanehalkı geliriyle uyumlu ödeme imkanlarıyla huzurlu ve güvenli yuvalarına kavuşuyor.

  • Yeni Evim Projesi Başvuru Şartları

Programdan yararlanmak isteyenlerin son bir yıl içinde konut satmamış olması gerekiyor. Alınan konut 5 yıl boyunca satılamayacak, yeni evde bir yıl ikamet şartı olacak.

Yorum Yaz