tatlidede

Yeni Kaymakam Göreve Başladı

Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'ün, Trabzon Beşikdüzü Kaymakamlığına tayininin çıkması ile yerine atanan Diyarbakır Vali Yardımcısı Hacı Hasan Gökpınar, görevine başladı.
  • 26.08.2019 16:34
Yeni Kaymakam Göreve Başladı

 

Kaymakamlık girişinde, Artuklu Kaymakamlığı personeli ve görevliler tarafından karşılanan Gökpınar, Kurum amirleriyle yaptığı kısa tanışma sohbetinde kendisinin buraya isteyerek geldiğini, daha önce görev yaptığı yerlerde de yaptığı hizmetler dolayısıyla kendisine fahri hemşerilik beratı verildiğini, mesleki tecrübesiyle Artuklu ilçesine aynı aşk ve şevkle daha hizmet edeceğini belirtti.

 

Gökpınar, İlçeye kazandırılmış olan Kaymakamlık binası, lojman ve diğer çalışmaları dolayısıyla halefi Şakir Öner Öztürk’e teşekkür etti. Kurum amirleri ise kendileri ve meslekleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra ikram edilen çaylardan sonra program son buldu.

 

HACI HASAN GÖKPINAR KİMDİR?

Hacı Hasan Gökpınar 1986 Yılında İzmir'de doğdu. Evli olan Gökpınar, Ortaöğretim: İlk ve ortaöğrenimini Fethiye' de tamamladı. 2004 yılında Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesinden mezun oldu.

Üniversite: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek öğrenime başladı ve 2008 yılında iyi derece ile mezun oldu.

2008 yılında İçişleri Bakanlığınca yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını birincilikle kazanıp 2009 Eylül ayında Muğla Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlangıç yaptı.

Teftiş stajını Burdur' da, Kaymakam Refikliği stajını ise Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde tamamladı. Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

2012-2014 yılları arasında Afyonkarahisar'ın Evciler ilçesinde ilk asil Kaymakamlık görevini yürüttü.İngiltere' nin Portsmouth Üniversitesinde "The Evaluation Of The Role And Effectiveress Of Using Performance Menagement In Municipalities In Turkey" adlı teziyle kamu yönetimi masterını tamamladı.

2010 - 2011 yılı için Portsmouth Üniversitesi Yönetim Kurulu tarafından "Best Overseas Student" seçildi.

 

Doktora eğitimine Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde devam etmektedir. *Asaleten ilk görev yeri olan Evciler'de ilçeye yapmış olduğu hizmetler ve kazandırdığı kamu yatırımları nedeniyle Belediye Meclisi tarafından "Fahri Hemşehrilik" beratı verildi.

 

Mesleki yayın organı olan İdarecinin Sesi Dergisi'nde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır.

 

Yorum Yaz