Yeşil Sol Parti Mardin Milletvekili adayları Saliha Aydeniz, Leyla Kaya, Beritan Güneş, George Aslan, Selahattin Ertaş ile Kamuran Tanhan il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kızıltepe'de Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter'i ziyaret eden milletvekili adayları daha sonra ticaret merkezinde bulunan zahirecilerle bir araya geldi, esnaflarla sohbet edip, çay içtiler.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen milletvekilleri, üreticilerin sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Yeşil Sol Parti Mardin Milletvekili Adayı Saliha Aydeniz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde halkın iradesinin seçim zaferini güçlü bir şekilde kazandıracağını söyledi.

Yeşil Sol Parti Mardin Milletvekili Adayı Selahattin Ertaş ise; Mardin'de btün milletvekillerini kazanacak bir çalışma yürüttüklerini, halkın desteğiyle bu kez listede bulunan bütün vekiller olarak Mardin'i mecliste temsil edeceklerini halkın güçlü irade ve desteğinin bunun göstergesi olduğunu söyledi. 

Milletvekili Adayları, 5 mayısta Kızıltepe'de yapılacak Yeşil Sol Parti Mitingi için esnaf ve seçmenleri de davet ettiler.

ResimResim