matesis
dedas

Yeşilli'de ev tekstil ürünleri sergisi açıldı

Yeşilli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Ev Tekstil Ürünleri' kursunun sona ermesi nedeniyle kurs sonu sergisi düzenlendi.
  • 06.06.2012 10:22
Yeşilli'de ev tekstil ürünleri sergisi açıldı

Serginin açılışına Mardin Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hasan Ekinci, Yeşilli Kaymakamı Ediz Sürücü, Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, Emniyet Amiri Gürcan Yiğit, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Serginin açılışını Mardin Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, Yeşilli Kaymakamı Ediz Sürücü ve Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam yaptı. Kaymakam Sürücü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursların bütün mahalle ve köylerde açıldığını, amaçlarının bu kursları en ücra köşelere kadar götürmek olduğunu, vatandaşların bu konudaki isteklerinin tümünün değerlendirildiğini söyledi. Bu kursları çok gerekli ve başarılı bulduğunu ifade eden Sürücü, kurslarda görev alan Halk Eğitim Merkezi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Mardin Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu kursların sadece bir kurs olarak görülmemesi gerektiğini, insanların sosyal gelişimlerine de katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam bu tür etkinliklerin ilçe için gerekli olduğunu ve bunların devam etmesi dileğinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Ekinci ürünleri inceleyerek kursiyerleri tebrik etti. Katılımcılar da usta öğretici Hülya Erkar'dan ürünlerin yapılışı ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Yaz