Nusaybin Ziraat Odası Başkanlığı ile Muhtarlar, ilçeye bağlı köylerin elektrik sorunlarını çözmek için büyük uğraş veriyor. Ziraat Odası başkan vekili Medeni Konak: "1 Eylül itibariyle arıza hariç elektrik kesintileri olmayacak."

Ziraat Odası Başkan vekili Medeni Konak ve kent dışındaki mahalle muhtarlarından oluşan bir heyetle Kaymakam Murat Sarı'yı ziyaret etti. Kaymakama durumu anlatan heyet, sorunun çözümünü istedi.

Ziraat Odası başkan vekili Konak, Akarsu, Girmeli ve Duruca mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet daha sonra TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziraat Odası başkan vekili Konak: "Halkımız ve çiftçilerimizin mağdur olmaması için muhtarlarımızla birlikte yapılması gereken her türlü çalışmayı yapıyoruz. Nusaybin'e bağlı çevre mahallelerde günlük şuanda 6 saat elektrik kesintisi yaşanıyor. 1 Eylül itibariyle arıza hariç elektrik kesintisi olmayacak sözünü aldık." şeklinde konuştu.