Kitap Künyesi

Yazar: Lauren Rowe

Çevirmen: Nesligül Alptekin

Orijinal Adı: The Redemption

Yayın Evi: Kanes Yayınları

İSBN: 9786059915229

Sayfa Sayısı: 432

--reklam--

Bedel Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti

"Aşk, iyi olmanın verdiği keyif, bilge olmanın verdiği merak ve tanrıların hayretidir. Bu sen demek oluyorsun, Sarah Cruz. Sen ve ben. Sen benim güzelliğimsin. Sen benim gerçeğimsin."

-Jonas Faraday-

Kulüp serisinin üçüncü kitabında, Jonas kafasının içindeki şeytanlarla baş edebilmek için arayışına devam ediyor. Bu arayışta hayat boyu kalp kırıklığına mı mahkûm olacak, kurtuluşa mı ulaşacak?

Sarah ve Jonas'ın mücadelesi sürüyor ve Kulüp'ün altındaki gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Bu mücadelede Josh ve Kat de onları yalnız bırakmıyor.

Bu seride tutku ve aşktan çok daha fazlası var. Lauren mizahı hüzünle karıştırabilmek gibi inanılmaz bir yeteneğe sahip.

-Summer's Book Blog-

Mizah, tutku ve hüznün kusursuz harmanı, bu kitabı elimden bir saniye olsun düşürmeme izin vermedi!

-The Romance Cover-

Bedel Alıntıları - Sözleri

  • Bugünden itibaren hayatında yalnızca gün ışığına yer olsun, daha önce karanlıkta sakladığın kuytu köşeleri doldursun.
  • Birini tüm kusurları, hataları ve içindeki karanlığa rağmen sadece affetmekle kalmayıp bunları hoşgörüyle karşılayacak kadar çok sevmek normal mi merak ediyordum. Bunu gerçekten bilmiyordum. Ama değilse bile, o zaman normallik çok abartılıyordu.
  • annenin sevgisi, bir sevgiliden baskın geliyordu.
  • Müzik, duygularının kanatlanıp gitmesi için açık bir pencere olabilir.
  • Cesaret bir şeyin korkunç  olduğunu bile bile yine de onu yapmak değil midir?
  • Görünüşe bakılırsa bu kutsal kelimeleri yalnızca seviştiğimiz esnada söylemeye iznimiz vardı.aklını başından alacaktım
  • Kendi gerçeğini yaşamalısın...!

Bedel İncelemesi - Şahsi Yorumlar

Rus mafyasından Sarah kurtulması için planlar planlar yanında ortalığı duman eden nefis bir aşk son sürat devam ediyor . Bu arada yayınevi son kitabı basmamış şaşırdıkmı hayır 3 kitap basıp son niye basılmıyor diye sormaktan vaz gectim artık gerçekten yıldım açıp netten okudum :) Bu arada yazarın 3 kitaplık Jonas'ın kardeşi ve Sarah'ın kız arkadaşının ilişkisini anlatan serisi var ama çevrilmemiş . Sonuç olarak alın okuyun şiddetle tavsiye ederim :D (Triganis)

Evvet serinin son kitabına da geldik. Bu kitap bence ilk iki kitaba fark atar nitelikteydi. Heyecan ve macera daha fazlaydı. Sevdim bu kitabı. Daha önce de söylediğim gibi +18 içerikler var seride uyarayım. Sıradan bir aşk romanı diye düşündüğüm bu seri mitoloji ve felsefe referansları, gerilim unsurlarıyla oldukça başarılıydı. Beni şaşırttı. İyi okumalar.. (Persephone)

Ve son kitap da bitti. Kendimi biraz buruk hissediyorum. Sanki en yakın arkadaşlarıma veda etmişim gibi. Tek kelimeyle harika bir kitaptı. Ah Jonas... O nasıl sevmekti, nasıl güzel bir aşktı öyle. Ve Sarah.. keskin zekasıyla, güzel kalbiyle Jonas'ı hapsolduğu karanlıktan çekip aldı. Ne diyebilirim, Allah herkese böyle güzel seven insanlar nasip etsin. :) (Betül)

Bedel PDF indirme linki var mı?

--reklam--

Lauren Rowe - Bedel kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Bedel PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.

Kitabın Yazarı Lauren Rowe Kimdir?

Amerika'da ve uluslararası alanda çok satan yazar Lauren Rowe, San Diego, California'da yaşıyor ve burada kitap yazmaya ek olarak Güney Kaliforniya'nın dört bir yanındaki dans / parti gruplarıyla birlikte performanslar sergiliyor; şarkı yazıyor. Lauren'in kitapları tüm dünyada bir çok dile çevrildi ve çok sayıda yerli ve yabancı çoksatan listesine çarptı. Cazip karakterler, büyüleyici durumlar ve romantik bir kurguya sahip olan genel sevgisi ile Lauren, zekâsı ve şehvet dolu isteği ile kendi dünyasını yarattı.

--reklam--

Lauren Rowe Kitapları - Eserleri

  • Saplantı
  • Beklenti
  • Bedel

--reklam--

Lauren Rowe Alıntıları - Sözleri

  • Kendi gerçeğini yaşamalısın...! (Bedel)
  • Her kalbin yarım kalan bir şarkısı vardır. (Beklenti)
  • Cesaret bir şeyin korkunç  olduğunu bile bile yine de onu yapmak değil midir? (Bedel)
  • Bana gülümsedi. Tanrım, dudakları. Fotoğrafı beni yeterince mahvetmişti zaten ama gerçeğini görünce önünde diz çökmemek için kendimi zor tutuyordum. Sanırım aşk böyle bir şeydi. (Saplantı)
  • Hislerimiz kalplerimizde yara bırakır. Bu risklidir. Bu, sevgidir. (Saplantı)
  • Bir kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. (Beklenti)
  • Her kalbin yarım kalan bir şarkısı vardır. (Beklenti)
  • Görünüşe bakılırsa bu kutsal kelimeleri yalnızca seviştiğimiz esnada söylemeye iznimiz vardı.aklını başından alacaktım (Bedel)
  • Her kalbin yarım kalan bir şarkısı vardır. (Beklenti)
  • annenin sevgisi, bir sevgiliden baskın geliyordu. (Bedel)
  • Müzik, duygularının kanatlanıp gitmesi için açık bir pencere olabilir. (Bedel)
  • Birini tüm kusurları, hataları ve içindeki karanlığa rağmen sadece affetmekle kalmayıp bunları hoşgörüyle karşılayacak kadar çok sevmek normal mi merak ediyordum. Bunu gerçekten bilmiyordum. Ama değilse bile, o zaman normallik çok abartılıyordu. (Bedel)
  • Sürekli yaptığımız şey neyse, biz o’yuz. O halde mükemmellik bir eylem değil, bir alışkanlıktır. (Saplantı)
  • Her kalbin yarım kalan bir şarkısı vardır. (Beklenti)
  • Seni seviyorum demem gerektiğini biliyordum.Ama yapamadım işte. (Beklenti)
  • Hayal kırıklığını bir yere kadar kabul edebiliriz, fakat umudu asla yitiremeyiz. (Saplantı)
  • Her kalbin yarım kalan bir şarkısı vardır. (Beklenti)
  • Mükemmellik sihirli bir şey değildir. İstikrardan gelir. Bir şeyi en iyisi oluncaya dek defalarca ve defalarca yapmaktan gelir. (Saplantı)
  • Bugünden itibaren hayatında yalnızca gün ışığına yer olsun, daha önce karanlıkta sakladığın kuytu köşeleri doldursun. (Bedel)
  • Buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum. Söz (Saplantı)