Ben Çok Sevdim - Alya Öztanyel Kitap özeti, konusu ve incelemesi
Ben Çok Sevdim kimin eseri? Ben Çok Sevdim kitabının yazarı kimdir? Ben Çok Sevdim konusu ve anafikri nedir? Ben Çok Sevdim kitabı ne anlatıyor? Ben Çok Sevdim PDF indirme linki var mı? Ben Çok Sevdim kitabının yazarı Alya Öztanyel kimdir? İşte Ben Çok Sevdim kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi...

Kitap Künyesi
Yazar: Alya Öztanyel
Orijinal Adı: Ben Çok Sevdim
Yayın Evi: Dex Kitap
İSBN: 9786050949681
Sayfa Sayısı: 124
Ben Çok Sevdim Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
Olur ya, bir gece uyku tutmaz, yatmadan önce birkaç sayfa masal okumak isteriz... Kimimiz rüya görmek için, kimimizse sadece uyutması için... İşte, elimde de tam buna uygun anılar var. Kimisi en güzel rüyaları yaşatan, kimisiyse sadece ayakta uyutan...
cayır cayır yanarken
buz gibi suda boğulmaktı
acıtacağını bile bile
çıplak ayakla cama basmaktı
senden öncesini unuturken
sonrasının olmayacağına inanmaktı
senin olmak
yalnızca bir gün değil
bir ömür
tüm bunları tekrar tekrar yaşamaktı
Ben Çok Sevdim Alıntıları - Sözleri
- Sen,benim kaçmaya çalıştıkça ipine daha çok dolandığım mahkumiyetimsin..
- Ve unutma Erkekler başarılı kızları sevmezler..
- Bana seni nelerin hatırlattığını çok iyi biliyorum da, beni sana hatırlatan şeyleri bilmek isterdim.
- Aslında sadece düşmeyi öğrettiler ama unutma, Bunu yaparken Kanatlarını da aldılar
- ve en önemli şeyi biliyorum aldığın nefesi geri verebileceğinin garantisinin olmadığı bu dünyada en azından seni tanıdıktan sonra ölmek istiyorum
- Sen beni terk edişinle değil, "Keşke"lerinle öldürdün..
- Huzuru bulabileceğin tek yerdi dudaklarım.tatmadın..
- Anlık bir tatmin uğruna harcanan hayatların ertesi kadar boşsun..
- O gün neler yaşamışsan, yine de dönüyorsun ya odana; dönüp dolaşıp geri geldiğin ve tüm gün oraya geri dönmenin hayalini kurduğun odan olmak istiyorum
- Hepimiz birgün elbet eriyecek, birbirinden farklı kar taneleriyiz..
Ben Çok Sevdim İncelemesi - Şahsi Yorumlar
eğer sonu olmamış bir aşk denemesi okumak isterseniz tavsiye edebilirim. içerisinde bir kızın, terk edildiği erkeğin arkasından yaşayışlarını kaleme alıyor. (İlknur H. Soykan)
Kitap hakkında çok fazla şey söyleyemicem çünkü sıradan aşk ve ayrılık... Evet ayrılık ama bir taraf hala severken ayrılmak zor ve kabullenemiyor haliyle. Hemencecikte okunup biten bir kitap. (Nursel Ortakaya)
Diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitabı da güzel diyerek yorumuma başlamak istiyorum. Az çok tahmin ediyorsunuzdur ki şiir ve kısa yazılardan ibaret ancak herkese bir şeyler katacağını düşünüyorum. Çünkü hayatımda sıklıkla duyduğum bir kelimenin, aslında ne demek olduğunu öğrendim. Güzel bir bakış açısıydı. Sizlere de mutlaka öneririm. (Kai)
Ben Çok Sevdim PDF indirme linki var mı?
Alya Öztanyel - Ben Çok Sevdim kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Ben Çok Sevdim PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Alya Öztanyel Kimdir?
İstanbul’da doğdu. Müzik ve voleybolla ilgilenirken yazmaya Wattpad’de başladı. Bu internet sitesinde kısa sürede sahip olduğu okuyucu sayısı, yazdığı ilk kitap serisi olan “Karanlık Lise’’ hakkında daha büyük şeyler düşünmesini sağladı. Serinin ilk iki kitabı Epsilon Yayınevi tarafından kitaplaştırıldı. Üçüncü kitap Dex Kitap etiketi ile raflardaki yerini aldı.
Alya Öztanyel Kitapları - Eserleri
- Karanlık Lise
- Karanlık Lise 2
- Gölgeler - Karanlık Lise 3
- Ben Çok Sevdim
- Karanlık Lise 3
- Bir Şans Daha
- Son Defa
Alya Öztanyel Alıntıları - Sözleri
- Birbirimizi ne zaman nerede olursak olalım yere düşünce kaldıracaktık. Hem de ne zamana kadar biliyor musunuz? Ölene kadar . (Gölgeler - Karanlık Lise 3)
- Her çaldığımız kapıda mutluluk bizi karşılamamıştı, demek ki bir bildiği vardı. (Bir Şans Daha)
- “Sen benim müziğimsin. Ve bugün, her günden daha güzel olacak.” (Gölgeler - Karanlık Lise 3)
- Ne kadar teknik olursa olsun, tutkusu olan için uçmak ruhuna dokunan bir şiiri okumakla eşdeğerdi. (Son Defa)
- Hep imkansızı mı severiz hayatta? (Karanlık Lise 2)
- Hiç kimse aslında tanındığı gibi değildir. (Gölgeler - Karanlık Lise 3)
- "Keşke" ve "acaba"larımızın kavgası ne zaman susar zihinde? (Bir Şans Daha)
- Sorgulama kavramı tükenmekte insanlık için. Önümüze gelen her şeyi kabul ediyor, sadece günü kurtarma amaçlı çalışıyoruz. (Bir Şans Daha)
- beni asla anlayamayacak insanlara dil dökmenin yalnızca vakit kaybı olacağı açıktı. (Son Defa)
- İnsanın hayatı boyunca farklı versiyonları olur. Dünkü kişiyle bugünkü kişi asla aynı değildir. (Bir Şans Daha)
- Çaresizlik kadar ağır bir his yokmuş bu dünyada, o âna kadar hiç yaşamamışım, öğrendim. (Son Defa)
- Yarına ne yetişmesi gerektiğini düşünmekten bugünümü mahvetmiştim. (Bir Şans Daha)
- Ne yaşarsanız yaşayın onu değiştirmek, bitirmek ya da yeniden başlatmak sizin elinizde. (Gölgeler - Karanlık Lise 3)
- Bana seni nelerin hatırlattığını çok iyi biliyorum da, beni sana hatırlatan şeyleri bilmek isterdim. (Ben Çok Sevdim)
- Ben seninle ömür boyu karantinada olmaya da razıyım. Seninle acı çekmeye de razıyım. Seninle var olmaya razı olduğum gibi yok olmayı da razıyım. Ben seninle her şeyi kabul ederim. Yeter ki sen ol, yeter ki biz olalım... (Karanlık Lise)
- 'İnsanlar tanıdım, Yıldızlar gibiydi. Hepsi gökteydi, Hepsi parlıyordu. Ama ben Güneş'i seçtim Bir Güneş için, bin yıldızdan vazgeçtim. (Karanlık Lise 2)
- O gün neler yaşamışsan, yine de dönüyorsun ya odana; dönüp dolaşıp geri geldiğin ve tüm gün oraya geri dönmenin hayalini kurduğun odan olmak istiyorum (Ben Çok Sevdim)
- Varlığını bilmek güzeldi. (Karanlık Lise)
- Vazgeçtiğimiz ne varsa, kaybettiğimiz tüm aşklarda, soğuk yağmurun altındaki pişmanlıklarda, peşinden gidilmeyen hayallerde ve tüm keşkelerimizde saklıydı izleri. (Bir Şans Daha)
- "İnsanları tanıdım ,yıldızlar gibiydi. Hepsi gökteydi ,hepsi parlıyordu. Ama ben Güneş'i seçtim... Bir Güneş için,bin yıldızdan vazgeçtim.." (Karanlık Lise 2)